Nieuw | Dell Latitude met ingebouwde AI | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

Dell Latitude met ingebouwde AI

Dell Latitude met ingebouwde AI

Dell zet met de Latitude familie de volgende stap in personal computing. Door de toevoeging van AI-technologie werk je productiever, veiliger, maak je gemakkelijker connecties, wordt stroomverbruik geoptimaliseerd, zodat personal computing nog persoonlijker wordt. De datagerichte en intelligente Latitude past zich volledig aan jouw manier van werken aan en vertaalt dit naar een optimale gebruikservaring.

Met de introductie van Dell Optimizer zijn features als ExpressResponse, ExpressCharge, ExpressSign-in en Intelligent Audio voor iedere gebruiker beschikbaar. Dell Optimizer maakt gebruik van AI en machine learning om automatisch op de achtergrond de prestaties van jouw Latitude aan te passen.

Ontmoet de Dell Latitude familie

Devices:
LATITUDE 9510 LAPTOP (2-IN-1)
LATITUDE 9410 2-IN-1 CONVERTIBLE
LATITUDE 7310 | 7410 LAPTOP (2-IN-1)
LATITUDE 7210 2-IN-1 DETACHABLE
LATITUDE 5310 | 5410 | 5510 | 5411 | 5511 LAPTOPS
LATITUDE 5310 2-IN-1 CONVERTIBLE
LATITUDE 3410 | 3510 LAPTOPS
LATITUDE 3310 2-IN-1 CONVERTIBLE
LATITUDE 5400, 5300 2-IN-1 CHROMEBOOK ENTERPRISE

's Werelds meest intelligente PC's met ingebouwde AI

De nieuwste Latitude devices zijn voorzien van een Dell Optimizer, ingebouwde kunstmatige intelligentie software. Deze software past de Latitude aan jouw gedrag aan om zo een slimmere en persoonlijkere gebruikservaring te creëren. Automatisch worden de applicatieprestaties, de batterijduur en nog meer verbetert. Dell lanceert hiermee als eerste een zelflerend platform voor de zakelijke markt. De belangrijkste features op een rij.

ExpressResponse


Dell Optimizer maakt gebruik van AI en Intel® Adaptix ™ Technology. Dankzij deze technologie past jouw device zich voortdurend aan jouw manier van werken aan -stil en op de achtergrond- zodat je de meest optimale prestaties krijgt die mogelijk zijn.

ExpressCharge


Geen stress meer van een bijna lege batterij. ExpressCharge leert over jouw dagelijkse oplaadgewoonte en zorgt ervoor dat jouw batterij optimaal functioneert. Als je jouw device niet direct kunt opladen, worden de instellingen aangepast om energie te besparen. Denk aan het dimmen van je scherm of het uitschakelen van Bluetooth wanneer je dit niet gebruikt.
Kun je weer opladen? ExpressCharge Boost wordt ingeschakeld en binnen 20 minuten beschik je over 35% batterij. Met ExpressCharge bereik je binnen een uur 80%.

ExpressSign-in


Dell Optimizer voorziet in ExpressSign-in. Een PC nabijheidssensor (Intel® Context Sensing Technology) zorgt ervoor dat jouw Latitude automatisch uit slaapstand wordt gehaald en je snel en veilig inlogt via de IR-camera en Windows Hello. Verlaat je je werkplek dan vergrendelt jouw Latitude direct.
Met ExpressSign-in log je sneller in en uit, ben je beter beveiligd en wordt daardoor de levensduur van je batterij verlengt.

Intelligent Audio


Waan je bij iedere online vergadering in de vergaderruimte. Dell Optimizer Intelligent Audio dempt achtergrondgeluiden, managet je spreekvolume en verfijnt jouw overall geluidservaring. Tijdens iedere vergadering kun je je dus volledig concentreren op het gesprek en hier zorgeloos aan deelnemen.

Dell Technologies Unified Workspace | Build for business

De hedendaagse werknemer heeft intelligente, intuïtieve en responsieve technologie nodig waarmee productief en zonder onderbreking gewerkt kan worden. Dell Technologies Unified Workspace transformeert de medewerkerservaring en zorgt voor proactieve, voorspelbare en geautomatiseerde oplossingen voor de moderne werkdag. Dit terwijl voor de IT-professional het deployen, beveiligen, managen en ondersteunen van de IT-omgeving is vereenvoudigd.

Deploy


ProDeploy is de Unified Workspace waarmee de IT-professional in staat wordt gesteld om van de traditionele, high-touch, handmatige implementatie af te stappen. In plaats daarvan zijn de devices vooraf geconfigureerd met de bedrijfsapps en worden de instellingen rechtstreeks naar de eindgebruiker gestuurd. Hierdoor kunnen jij en je medewerkers vanaf dag één aan de slag.

Secure


Dell Trusted Devices biedt een moderne werkomgeving met onzichtbare en naadloze beveiliging om een slimmere en snellere ervaring te garanderen. Blijf productief en krijg nog meer vertrouwen met de moderne beveiligingsoplossingen van Dell Trusted Device.

Manage


Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE biedt IT-professionals geïntegreerde Unified Endpoint Management mogelijkheden. Hiermee beheer je vanaf één console de firmware, OS en apps van alle gebruikers zonder dat de eindgebruiker hier last van ondervindt.

Support


ProSupport signaleert hardware problemen voordat ze ontstaan. Je krijgt vooraf waarschuwingen van ongeplande virtuele "downtime", zodat je kunt anticiperen op wat er komen gaat in plaats van jezelf de vraag te moeten stellen: "Wat is er zojuist gebeurd?". Wanneer je problemen ervaart, biedt ProSupport 24/7 toegang tot ProSupport-technici in jouw regio.

Benieuwd naar de werkplekoplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met je persoonlijke Accountmanager.