De Kaspersky shop - ACES Direct

Kaspersky

Kaspersky

Lees meer »

Over Kaspersky

Kaspersky Lab is een cybersecurity bedrijf opgestart in 1997.  Het uitgebreide portfolio van het bedrijf houdt organisaties vrij van digitale bedreigingen. Kaspersky maakt onder andere eindpoint protection, security oplossingen en heeft services die virussen en malware bestrijden. Op dit moment gebruiken meer dan 400 millioen gebruikers en 270000 bedrijven Kaspersky producten om hun data veilig te houden.

Wat doet Kaspersky?

Het bedrijf heeft een breed portfolio aan producten voor een breed scala aan klanten. Kaspersky beschermt consumenten, zelfstandigen, MKB en grote organisaties tegen verschillende soorten bedreigingen.Kaspersky begrijpt de benodigdheden van bedrijven. Daarom werkt het bijvoorbeeld met oplossingen die uit meerdere lagen bestaan. Op die manier zijn ze eenvoudig te managen en bieden ze effectieve bescherming.

Voor grote organisaties

Kaspersky heeft de beschikking over een volledig "enterprise" platform wat uw bedrijf beschermt tegen alle vormen van cybercriminaliteit. Op die manier detecteert de software zelfs de meest geavanceerde aanvallen, reageert het tegen incidenten en voorspelt het de evolutie van cyberbedreigingen.  

Uw data veilig

De oplossingen en services van Kaspersky beveiligen elk punt in uw netwerk. Ook punten waar u in eerste instantie wellicht niet aan denkt.  De sofware zorgt bijvoorbeeld ook voor betere beveiliging van uw mobiele apparaten, datacenters, printers en industriële omgevingen. 

Innovatie

Als een technologiebedrijf gelooft Kaspersky in vooruitgang. Daarom investeert het bedrijf veel in research and development. Een derde van de medewerkers is werkzaam als R&D specialist. Zo weet u dat u altijd een product heeft gebaseerd op de moderne standaarden.

Kaspersky zakelijk kopen

Op zoek naar een beveiligingsoplossing van Kaspersky voor uw bedrijf? Neem een blik in ons assortiment aan producten. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw organisatie en situatie.

  Feedback