Golfdag 2014 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Golfdag 2014

Golfdag 2014

26 juni 2014 - Voor de achtste keer organiseerde ACES Direct de jaarlijkse Golfdag waar wederom een groot aantal klanten en relaties op afgekomen zijn. De dag bestond uit interessante presentaties, een gevarieerde beursvloer, golfen en een afsluitende barbecue.

De dag begon met een presentatie van Commercieel Manager Sven van Boxtel over het nieuwe ACES Direct. Vervolgens presenteerde Jeroen Stabel het nieuwe Cloud Care programma van ACES Direct. Dit programma bevat oplossingen op het gebied van SaaS (Software as a Service), IaaS (Infrastructure as a Service) en Custom Cloud care (maatwerk in de cloud).

Na Jeroen Stabel demonstreerde gastspreker Jeroen Hovinga custom Google Apps. Daarna volgde de presentatie van Robbert de Grauw over One HP.

Na de presentaties was er uitgebreid de kans om over de beursvloer te lopen, om vragen te stellen en dieper op de materie in te gaan.
Voordat de volgende presentatie plaatsvond was er een uitgebreide lunch met heerlijke broodjes. Na de lunch begon de presentatie van Vincent Everts over de Top Digitale Trends. Aansluitend was er de mogelijkheid om een ritje te maken in zijn Tesla!

's Middags was het dan zo ver: golfen! Een heerlijk zonnetje zorgde voor een aangename temperatuur. Iedereen werd ingedeeld in verschillende klasses. De 9 hole wedstrijd voor de meest ervaren golfers, een clinic voor de echte beginners en de masterclass voor de mensen die het al een beetje onder de knie hadden.

Aan het einde van de dag was er de prijsuitreiking, met dit jaar een nieuwe winnaar van de 9 holes: Marieke Eradus. Na de prijsuitreiking was het tijd voor de barbecue, waarbij er nagepraat werd over de geslaagde dag. Volgend jaar staat de golfdag werderom gepland, dus laat het uw Account Manager weten als u interesse heeft!
Bekijk de foto's van de Golfdag op Facebook en de leuke slideshow die gemaakt is.