Aanbesteding NOS door ACES Direct gewonnen | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Aanbesteding NOS door ACES Direct gewonnen

Aanbesteding NOS door ACES Direct gewonnen

NOS heeft een raamovereenkomst voor één jaar gesloten met ACES Direct en twee andere IT-leveranciers. ACES Direct gaat voorzien in desktops, monitoren, dockingstations, laptops en aanvullende werkplek gerelateerde hardware.

De Nederlandse Omroep Stichting is een van de opdrachtgevers en schreef de aanbestedingsprocedure ook uit namens AVROTROS, BNNVARA en KRO-NCRV.

Persoonlijke aandacht

Jeroen Stabel, Manager Sales en Solutions, kijkt tevreden naar de samenwerking. “Het is mooi om het Nederlandse medialandschap op deze manier vooruit te helpen. NOS, AVROTROS, BNNVARA en KRO-NCRV zijn gevestigde namen en bekend bij de meeste Nederlanders. Ik ben trots dat ACES Direct met persoonlijke aandacht, onze gebruiksvriendelijke webshop en onze uitgebreide dienstverlening dé ICT partner mag zijn voor de NOS”

Gunningscriteria

Met de inschrijvende bedrijven die aan de hand van de gunningscriteria het beste matchen, sloot NOS namens de organisaties een raamovereenkomst. Binnen die overeenkomst is het mogelijk om bij de drie leveranciers ICT-producten te bestellen. De overeenkomst tussen de partijen is afgesloten voor één jaar en drie keer verlengbaar met nog één jaar.