Enerjoy Healthcheck | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Enerjoy Healthcheck

Enerjoy Healthcheck

30-09-2014 - Op 30 september jl. vond er bij ACES Direct een healthcheck voor onze medewerkers plaats. Deze healthcheck bood onze collega’s een kans om persoonlijke gezondheidsrisico´s, zoals hart en vaat ziekten, vroegtijdig op te sporen en daar preventief mee aan de slag te gaan.

De health check bestond uit een aantal testen bij een gespecialiseerde arts en een gesprek met een diëtiste. Aan de hand van de gegevens die de meetapparatuur van de arts verschafte werd een gesprek aangegaan en advies uitgebracht over de status van de gezondheid van de medewerker. Met ditzelfde adviesrapport kon de medewerker vervolgens in gesprek gaan met een diëtiste voor voedingsadvies.

De uitkomsten van de healthcheck gebruiken we om het gezondheidsbeleid van ons bedrijf aan te passen met daarbij de focus op specifieke gezondheidsrisico’s in de werksituatie. Het doel is uiteindelijk om gelukkige medewerkers te zien met een zo laag mogelijk ziekteverzuim.

De test was zeer succesvol! Wij zien nu al resultaat; medewerkers die meer water drinken, geen suiker in koffie/thee, gezondere verjaardag traktaties e.d. Een gezonde samenleving begint bij onszelf en wij zijn goed op weg!