De RVKO gunt ACES Direct de Europese aanbesteding | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

De RVKO gunt ACES Direct de Europese aanbesteding

De RVKO gunt ACES Direct de Europese aanbesteding

Tilburg, 24 juni 2013 – De Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) heeft de Europese aanbesteding ten behoeve van de aanschaf van ICT hardware gegund aan IT-leverancier ACES Direct. De looptijd van het contract bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van twee maal twee jaar.

ACES Direct heeft met succes ingeschreven op de Europese aanbesteding van de RVKO. De Europese aanbesteding bestond uit twee percelen. ACES Direct is hierbij als eerste in rangorde geëindigd op het perceel ‘levering van ICT hardware’. Als één van drie gegunden wordt ACES Direct medeverantwoordelijk voor de jaarlijkse vervanging van ongeveer 950 werkstations en 15 servers waarbij de RVKO ondersteund wordt met omliggende dienstverlening. De geschatte omvang van het perceel bedraagt €1.400.000,-.

“ACES Direct is zeer verheugd met de gunning voor ICT Diensten & Hardware door de RVKO. De RVKO is vanuit de missie gericht op goed, modern en persoonlijk betrokken onderwijs, waarbij innovatie voorop staat. Wij vervullen een adviserende rol rondom maatwerk IT-dienstverlening en hardware leveringen. Voor ACES Direct dé formule in een dynamische ICT markt.”, aldus Sven van Boxtel, Commercieel Manager bij ACES Direct.

Over Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs
De Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al ruim 140 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de vereniging ressorteren 60 scholen voor primair onderwijs, waar ruim 20.000 kinderen onderwijs volgen en 1.800 personeelsleden werken.

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Het assortiment bestaat uit meer dan 400.000 zakelijke IT-producten van ruim 350 verschillende merken. Iedere klant beschikt over een vast aanspreekpunt bij ACES Direct. Deze persoonlijke benadering zorgt voor bestelgemak en een passend advies. Of het nu gaat om de levering en installatie of om de inrichting van complete datacenters, de persoonlijke Account Manager denkt mee in het complete proces van (her)inrichting van de kantoorautomatisering van bedrijven en non-profit organisaties. ACES Direct heeft een ervaren Tenderdesk die zich volledig richt op maatwerk advies, levering en IT-dienstverlening voor aanbestedingen. Hierdoor hebben ook aanbestedende partijen een vast aanspreekpunt tijdens het gehele aanbestedingstraject.