ACES Direct, Sessence, Rackserver en take IT now fuseren | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct, Sessence, Rackserver en take IT now fuseren tot IT totaal dienstverlener

ACES Direct, Sessence, Rackserver en take IT now fuseren tot IT totaal dienstverlener

Tilburg, 8 augustus 2013 - De Tilburgse IT bedrijven ACES Direct, Sessence, Rackserver en take IT now fuseren tot een nieuwe organisatie, die zich presenteert onder de naam ACES Direct. De bedrijven werkten tot op heden als zusterbedrijven samen. Met de fusie ontstaat één grote organisatie die totaaloplossingen levert op het gebied van IT.
Het doel van de fusie is het toevoegen van meer waarde voor de klant. Tom Coehorst, directeur van ACES Direct: “Onze specialisten op het gebied van software, cloud, hardware, server, storage en dienstverlening komen nu fysiek bij elkaar te zitten. Zo kunnen we onze klanten makkelijker, sneller en beter een oplossing voor iedere IT wens bieden. We bundelen onze krachten en brengen kennis en aanbod samen op één locatie.”
De fusie is een logische stap voor de ondernemingen en zal daarom binnen enkele maanden al voltooid zijn. Tom Coehorst: “De oorsprong van al onze bedrijven is gelijk, waardoor alle medewerkers vanuit dezelfde visie, strategie en cultuur werken. Aan de persoonlijke aanpak die klanten van ons gewend zijn, zal daarom zeker niets veranderen. Klanten houden hun eigen, vaste accountmanager. Het voordeel is dat er achter die vaste contactpersoon een compleet team specialisten schuilt, dat iedere IT wens kan omzetten in een oplossing!”

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nl worden meer dan 500.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel product technisch als dienstverlenend. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.

Over Sessence
Sessence richt zich op het leveren van software en cloud oplossingen aan het MKB. Het bedrijf laat de klant graag slimmer met software omgaan. Hiertoe bied het de klant een unieke beleving op het gebied van advies, aankoop en beheer van software en cloud oplossingen. Sessence is specialist in software en cloud, het kent de producten door en door en helpt de klant bij het maken van strategische keuzes.
Over Rackserver
Rackserver is leverancier van server- en storageoplossingen. Het bedrijf levert naast server- en storageoplossingen ook power- en servermanagementoplossingen voor de cloud en datacenters. Het bedrijf levert zijn oplossingen direct via www.rackserver.nl of via een netwerk van Solution Partners.
Over take IT now
take IT now is de oudste en meest ervaren IT e-tailer in Nederland. Sinds 1998 is take IT now het vertrouwde adres voor het kleinbedrijf. Het assortiment van take IT now bestaat uit meer dan 200.000 IT producten zoals notebooks, tablets, desktops, monitoren, software, mobiele telefoons, printers, netwerkproducten tot reserveonderdelen.