ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
10% korting op APC Smart-UPS met SmartConnect

10% korting op APC Smart-UPS met SmartConnect

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 1 juli t/m 30 juli
  • Korting uitsluitend van toepassing op de actieproducten
  • Korting reeds in de prijs verwerkt

APC Smart-UPS'en met SmartConnect?

Bekijk ook de Connected Smart-UPS pagina

Actie verlopen op 31-07-2019

De APC Smart-UPS met SmartConnect is de musthave als je eenvoudig zicht wil hebben op de backup status van jouw kritische systemen. Voorkom vandaag nog verlies van data en maak gebruik van deze tijdelijke korting!

Bekijk actieproducten

Met SmartConnect heb je eenvoudig toegang tot al jouw Smart-UPS'en. Via een overzichtelijk dashboard is vanaf ieder willekeurig device de status van deze backup noodstroomvoorziening te zien.

De grote voordelen op een rij:

  • Status check: altijd en overal inzicht in de status van jouw Smart-UPS. Bij een calamiteit kom je dus nooit meer voor de verrassing te staan dat een backup stroomvoorziening niet doet waarvoor je die hebt aangeschaft.
  • Proactieve alerts: je krijg vóóraf meldingen over apparaatonderhoud, garantiebescherming en firmware-updates. Je hoeft dit dus niet meer zelf in de gaten te houden.
  • Kostenbesparing: Je hoeft nooit meer fysiek naar een Smart-UPS om de status te controleren. Je doet dit alleen als je een melding krijgt. Vergeet hierbij de kostenbesparing op dataverlies niet! Regelmatig komen organisatie er na een calamiteit pas achter dat hun backupsysteem niet heeft gefunctioneerd.

Voorkom verrassingen achteraf en maak toezicht op jouw backupsystemen eenvoudig. Koop vandaag nog een APC Smart-UPS mét SmartConnect.

Wil je weten wat APC nog meer kan doen om jouw bedrijfsvoering te beschermen? Kijk op onze APC pagina.

APC pagina

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback