Endpoint security, overal een veilige werkplek | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Endpoint Security, overal een veilige werkplek

Endpoint Security, overal een veilige werkplek

Een essentieel onderdeel van onze integrale security aanpak

Endpoint Security zorgt ervoor dat alle toegangspunten, van desktop tot smartphone, worden beschermd tegen aanvallen en ongewenste software. Endpoint-beveiligingsoplossingen zijn geëvolueerd om ons te beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen, van de traditionele antivirussoftware tot het bieden van grondige bescherming tegen allerlei soorten cyberbeveiligingsbedreigingen, zoals phishing mails, ransomware en andere soorten malware. Door de vele oplossingen en een wirwar van licenties en contracten is het echter lastig om de juiste keuze te maken. Aces Direct zorgt met een integrale security aanpak voor Endpoint Security die perfect aansluit op jouw IT-omgeving.

Voordelen


Centraal Management


Slechts één dashboard om alles in de gaten te houden en op eenvoudige wijze beheer toe te passen.

Inzichten & Analytics


Wat gebeurt er in mijn omgeving? Security werkt via detect - respons - recover en predict, de PDCA van security. Om deze cirkel te maken is inzicht en analyse noodzakelijk om een continu proces te borgen.

Managed Threat Respons


Breid je IT-organisatie uit met een virtueel team van security specialisten die 24/7 op zoek zijn naar kwetsbaarheden, gevaren detecteren en actief reageren op cyberaanvallen.

Integratie met andere platformen


Wij zorgen voor een oplossing die moeiteloos aansluit op de bestaande platformen, zoals bijvoorbeeld de beveilingingsapplicaties van Microsoft.

Incident Forensics


Waar zit de dreiging? Met Incident Forensics ben je in staat om de dreiging te volgen en na te gaan met welke onderdelen binnen je IT omgeving deze in “aanraking” is geweest.

Afgestemd op kennisniveau


Wij stemmen de intelligentie van de oplossing af op het kennisniveau van je organisatie. Zo veel mogelijk in eigen beheer of de oplossing vóór je laten werken?

Bekijk ook onze UEM (Unified Endpoint Management) oplossing.

"Wij begrijpen de complexe licentiemodellen en contractvormen van Endpoint Security. Maar belangrijker nog is dat we de juiste fit vinden voor iedere specifieke IT omgeving. Wij zien Endpoint Security niet als een losse oplossing, maar als onderdeel van een integrale security aanpak."

Robert Schmidt - Solution Advisor Security | Aces Direct


Onze veelzijdige aanpak


Inventarisatie

Met de almaar grotere afhankelijkheid van IT in de bedrijfsvoering is de (digitale) veiligheid een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Veel organisaties wapenen zich al tegen de bedreigingen die er zijn, maar vaak gebeurt dit pas nadat een incident heeft plaatsgevonden. Endpoint Security maakt onderdeel uit van de integrale cybersecurity aanpak die elke organisatie zou moeten hebben. Alles valt of staat met het inzichtelijk maken, analyseren en hierop acteren van de beveiligingsmechanismen die er nu al zijn en of deze toereikend zijn. Wij houden deze tegen het licht middels een Site Survey en brengen samen met jou in kaart wat er aanwezig is in de 4 beveiligingsfases die er zijn, te weten: voorkomen, detecteren, reageren en voorspellen.

Dé specialist aan tafel

Nadat de inventarisatie van de integrale cybersecurity aanpak heeft plaatsgevonden kijken we naar de beste Endpoint Security fit die past binnen die aanpak. Merken als Sophos, Kaspersky en ESET bieden “next-gen” endpoint oplossingen, bestaande uit: Interceptie, Detectie, Respons en Protectie. Bepaald wordt wat het beste past bij de core-processen van jouw organisatie. Waarop moet de focus van beveiliging komen te liggen en wat is het daarbij passende volwassenheidsniveau van de benodigde beveiliging?

Afhankelijk van de situatie kunnen onze Consultants en Data Architecten meedenken over het design van de oplossing.

Integrale totaaloplossing

Onze Endpoint Security oplossingen zijn slechts één onderdeel van de totale securityaanpak. We kijken daarin verder dan alleen naar de software en zorgen voor een oplossing die alle onderdelen van een gelaagd securitymodel versterkt.

Professional Services

Indien gewenst kunnen wij voorzien in diverse Professional Services. Onze engineers kunnen diensten op locatie uitvoeren, zoals implementatie en configuratie. Waarbij onze consultants kunnen zorgen voor een Proof of Concept, waar vanuit een demo-omgeving tests worden gedraaid om na te gaan of de oplossing voldoet aan de wensen en gestelde eisen.

Sophos
eset
kaspersky
Microsoft Security

Meer informatie?

Simon van Renswouw

Solution Advisor t. 013 762 19 08
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Blog: Informatiebeveiliging is meer dan een IT-zaak

Informatiebeveiliging behandelt alle beveiligingsaspecten van informatie; in gesproken, geschreven, elektronische of welke vorm dan ook. Dat gaat veel verder dan het bereik van de gemiddelde IT-afdeling.