Hybride | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Hybride-IT

Hybride-IT

Het beste van 2 werelden

Veel organisaties worstelen met hun ‘reis naar de Cloud’. De gehele organisatie in één keer naar de (publieke) Cloud migreren is vrijwel onmogelijk. Om de transitie naar de Cloud te vereenvoudigen kan Aces Direct jouw organisatie verder helpen met een breed aanbod in Hybride IT-oplossingen en diensten.

Gebruik het beste van 2 werelden en bepaal zelf welke workloads je op je eigen on-premise datacentrum behoudt en welke er naar de cloud gaan. Wij zorgen voor de beste combinatie van hard-, software en clouddiensten.

De voordelen van een Hybride Infrastructuur


Verbeterde schaalbaarheid


Door te kiezen voor een Hybride IT omgeving creëer je als het ware een flexibele “schil” rondom de lokale infrastructuur. Hiermee ben je als organisatie in staat om slechts met enkele muisklikken op of af te schalen als de situatie daar om vraagt.

Lagere initiële investering


Weet je waar je organisatie over 5 jaar staat? Door een balans in CAPEX en OPEX heb je een voorspelbare prijs waarbij er niet direct één grote initiële investering nodig is.

Verhoogde efficiëntie


Een Hybride IT omgeving zorgt voor een verhoogde efficiëntie in workload en performance. Onmisbaar in de bevordering van mobiel en flexibel werken van je medewerkers.

Vereenvoudigd beheer


Beheer is eenvoudig en bovendien aan te passen naar eigen wens. Laat je helpen door slimme technologie zoals datascience en A.I. Of wil je liever volledige controle? Jij bent de baas!

Verhoogde betrouwbaarheid


De juiste afstemming van fysiek, software en cloud zorgt voor de best mogelijke mate van security. Bovendien ben je in staat om de meest kritieke data van de onderneming nog on-premise te hebben staan zonder dat deze de organisatie verlaat.

Zo gaan wij te werk


1 | Inventarisatie

Wij werken niet met “boodschappenlijstjes”. Wij komen graag aan tafel om van gedachte te wisselen. Noem het brainstormen, sparren, whiteboard sessie. Als wij maar een goed beeld krijgen van jullie wensen, uitdagingen en groeiambities. Daarbij kunnen wij de nodige metingen verzorgen om een optimaal beeld te krijgen. De uitkomst is ons adviesrapport met verschillende uitgewerkte scenario’s.


2 | Onder de motorkap

Na de kennismaking, meting en het design, inclusief de keuze van het gewenste platform gaan we met de fabrikanten in gesprek. Onder de motorkap van het gewenste platform zijn natuurlijk een aantal IT voorzieningen benodigd op het gebied van hard- en/of software. Met onze 20 jarige ervaring in het IT landschap hebben wij een goede relatie opgebouwd met breed scala van alle bekende, maar ook minder bekende topfabrikanten. Onze gecertificeerde specialisten gaan graag met je in overleg. Is het nodig dat de fabrikant zelf aan tafel komt? Wij gaan het regelen!


3 | Professional Services

Een mix van verschillende oplossingen en fabrikanten. Hoe ga je dit ecosysteem optimaal benutten? Geen zorgen. Aces Direct heeft een selectie gemaakt in een altijd groeiende Professional Services Team en strategisch partnerbeleid. Denk daarbij aan Professional Services door Architecten, Consultants en Engineers. Maar ook een help- of servicedesk met Critical Support of SLA’s op maat.

Meer informatie?

Persoon

Functie t. Telefoon
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.