10% korting op NETGEAR switches en netwerkopslag - ACES Direct
10% korting op NETGEAR switches en netwerkopslag

10% korting op NETGEAR switches en netwerkopslag

Actievoorwaarden

  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Geldig tot en met 31 maart 2018
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 31-03-2018 Bekijk actieproducten

NETGEAR switches zijn eenvoudig te installeren, snel en bieden goede prestaties met eenvoudige netwerk connectiviteit. Profiteer nu bij ACES Direct tot 31 maart van fantastische prijsverlagingen op de netwerk opslag apparaten én switches van NETGEAR.

Tegenwoordig zijn de eisen wat snelheid en prestaties betreft steeds hoger. NETGEAR switches houden uw netwerk nu en in de toekomst draaiende door te voldoen aan al uw eisen op het gebied van snelheid, prestatie, betrouwbaarheid en niet te vergeten betaalbaarheid.

Energiebesparing in een duurzaam jasje
Met de switches bespaart u energie en tijd dankzij de energiezuinige technologie. U kunt uw netwerkverbindingen snel en eenvoudig uitbreiden naar meerdere apparaten. De switches hebben een stevige metalen behuizing en zijn erg gebruiksvriendelijk waardoor ze de ideale basis bieden voor kantoor- of thuisnetwerken.

Managed en Unmanaged
Er is keuze uit Managed switches, Unmanaged switches of een Acces Point. Een Acces Point is eigenlijk een draadloze switch. U kunt hiermee meer pc's aan het netwerk koppelen. Afhankelijk van uw voorkeur hebben een Managed en Unmanaged switch beiden hun voordelen. Stelt u liever zelf uw netwerkswitch tot in de puntjes in? Kies dan voor de Managed switch. Behoefte aan directe connectiviteit? Dan is de Unmanaged switch de juiste keuze.

NETGEAR netwerkopslag: Cloud zonder abbonement
De NETGEAR netwerkopslag apparaten van de ReadyNAS serie beheren en beschermen al uw foto's, video's en bestanden ten alle tijden. De ReadyNAS producten worden beheerd met de NETGEAR Ready Cloud, dit is een Cloud zonder doorlopende abbonementskosten. Met ReadyCloud is het mogelijk al uw opgeslagen bestanden op ReadyNAS te openen, beheren en delen met elke webbrowser én vanaf elke locatie.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback