Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
€75 cashback bij aankoop Galaxy S22

€75 cashback bij aankoop Galaxy S22

Actievoorwaarden

  • Deze promotie loopt van 18 mei tot en met 2 juli 2023
  • Zolang de voorraad strekt
  • Alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 Jaar
  • Kijk voor meer informatie over het claimen van de cashback op de samsung promopagina.
  • Het claimen van de cashback kan tot 4 september 2023.

Actie verlopen op

Bij de aankoop van een deelnemend Galaxy S22 ontvang je tijdelijk tot €75 retour!

Deze promotie loopt van 18 mei tot en met 2 juli 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de S22. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy S22

Zaken doen op je telefoon zag er nooit eerder zoveel beter en rustiger uit dan op het helderste Galaxy display ooit. Het 6.8" WQHD scherm heeft een waanzinnig hoge contrast-ratio, zodat alles van een video call tot afbeeldingen van je scherm lijkt te spatten. Het maakt niet uit wat je op je scherm toont, iedere pixel ziet er zijdezacht uit met het adaptieve display dat zich automatisch aanpast tot wel 120Hz, mocht dat nodig zijn. Mocht dat niet nodig zijn dan past het toestel zich automatisch aan, zodat de levensduur van je batterij verlengd wordt.

Mobiel werken op je toestel is rustgevender voor je ogen, dankzij de intelligente blue light management functie. Hiermee wordt eenvoudig en volledig automatisch geschakeld tussen indoor en outdoor belichting. Zo houd je ook je ogen blij.

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback