APC met korting voor een onbezorgde lente - ACES Direct
APC met korting voor een onbezorgde lente

APC met korting voor een onbezorgde lente

Actievoorwaarden

  • De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 juni
  • De kortingen zijn reeds in de prijs verwerkt
Actie verlopen op 30-06-2017 Bekijk actieproducten

Geniet nog meer van de lente en zelfs onbezorgd van haar bijbehorende onweersbuien, na aanschaf van de juiste APC apparatuur; nu met tot 20% korting.

Nu 15% korting op geselecteerde PDU en Smart-UPS VT modellen van APC.

Met een Power Distribution Unit (ofwel PDU) kunt u er zeker van zijn dat uw apparaten beschermd zijn tegen hevige fluctuaties in het spanningsnetwerk. De PDU van APC beschermt daarmee niet alleen uitval van uw apparaat maar voorkomt ook schade als gevolg van overspanning. In plaats van dat de stoppen in uw meterkast het begeven, vangt de PDU de overspanning op en verdeeld dit onder al uw apparaten. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles blijft werken zoals het hoort, ook na een blikseminslag.

Soms is een enkele APC Smart-UPS niet voldoende om de gehele infrastructuur van een pand online te houden. Om die reden kiezen velen ervoor om meerdere Smart-UPS van APC te installeren en elke Smart-UPS een deel van de infrastructuur voor zijn rekening te laten nemen. De APC Smart-UPS VT beschikt over de mogelijkheid om meerdere Smart-UPS van APC te monitoren en ervoor te zorgen dat, ook in geval van storing, de stroomtoevoer gewaarborgd blijft. De centrale aansturing is mogelijk door middel van de APC InfraStruXure Manager die standaard beschikbaar is bij de Smart-UPS VT van APC.

Nu 10% korting op geselecteerde Smart-UPS modellen van APC.

Zodra de stroom uitvalt levert een APC Smart-UPS onmiddellijk noodstroom aan alle aangesloten apparatuur. Doordat een APC UPS dit automatisch doet voorkom je ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server of switch. Met de meegeleverde Powershute software kun je zelfs kritieke IT hardware geautomatiseerd en gecontroleerd laten afsluiten. Zo voorkom je dataverlies, downtime en fysieke schade aan hardware. Daarnaast beschermt een Smart-UPS aangesloten apparaten tegen piekspanning o.a. veroorzaakt door bliksem. De APC Smart-UPS zijn in verschillende maten beschikbaar, uw Account Manager kan u helpen te bepalen wat de meest geschikte is voor uw omgeving.

Nu 20% korting op geselecteerde Back UPS Pro modellen van APC.

Een APC Back-UPS PRO heeft een ingebouwde accu die ervoor zorgt dat alle aangesloten apparatuur, zoals een NAS, router, modem of mediabox blijft werken als de stroom uitvalt. Daarnaast kan deze APC noodstroomvoorziening via de usb aansluiting een NAS of PC ook op tijd automatisch afsluiten. Handig wanneer de APC ups bijna leeg is. Hierdoor voorkom je zowel downtime, schade aan apparatuur, als verlies van gegevens. Daarnaast beschermt deze veilige APC Back-UPS PRO kostbare apparatuur tegen piekspanning die bijvoorbeeld ontstaat door blikseminslag. Met deze UPS beveilig je zowel je stroom- als netwerkaansluiting. Doordat de APC Back-UPS PRO ook is voorzien van een LCD scherm is hij eenvoudig in gebruik.

Begin direct met zorgeloos genieten

Begin vandaag nog met zorgeloos, dubbel genieten door contact op te nemen met uw Account Manager en te vragen naar de APC UPS die bij u past!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback