MacBook Air

MacBook Air

MacBook Air

Actie geplaatst op 09-11-2018 Bekijk actieproducten

MacBook Air

Dunner en lichter. De nieuwe MacBook Air is de perfecte handzame notebook voor al uw dagelijkse bezigheden. De MacBook Air is voorzien van de nieuwste processor, een schitterend Retina-display, Touch ID, het allernieuwste toetsenbord en een batterij die de gehele dag meegaat. Met 100% gerecycled aluminium is de iconische wigvorm geproduceerd, waardoor dit de groenste Mac ooit is.

Opnieuw beschikt de MacBook Air – net als zijn voorgangers - over een strak design. Ten opzichte van zijn voorganger is de MacBook Air 17% kleiner. Met een gewicht van slechts 1,25 kilogram, is de nieuwe MacBook Air perfect om overal mee naar toe te nemen.

Bestel vandaag nog de nieuwe MacBook Air bij ACES Direct beschikbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud.

Mac mini

Na vier jaar is het moment eindelijk daar. De vervanger van de Mac mini is gearriveerd. Bij de nieuwste Mac mini is er keuze uit een 6-core of een 8-core processor, die de prestaties ten opzichte van het vorige model verbeteren met maar liefst 5 keer. Met een uitbreidbaar geheugen tot maar liefst 64GB hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoldoende geheugencapaciteit.

Naast interne verbeteringen zijn er aan de buitenkant ook verbeteringen zichtbaar. De nieuwe Mac mini beschikt over verschillende aansluitingen: ethernet, thunderbolt 3, HDMI en USB-A (de reguliere USB). Ook is de Mac mini voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting.

Bestel vandaag nog de nieuwe Mac mini in de kleur spacegrijs bij ACES Direct.

Actieproducten

  Feedback