Bespaar nu €200,- op de Microsoft Surface Pro 4 Laptop Bundel - ACES Direct
Bespaar nu €200,- op de Microsoft Surface Pro 4 Laptop Bundel
Actie verlopen op 31-05-2016 Bekijk actieproducten Tot en met 31 mei 2016 profiteert u bij ACES Direct van groots voordeel op de Microsoft Surface Pro Laptop Bundel. Bespaar tot wel €200,- en geniet van alle voordelen van de Surface Pro 4 met Surface Pen, Type Cover en Surface Dock. Deze bundel biedt u alles om uw laptop ervaring compleet te maken.

Microsoft Surface Pro 4
De Microsoft Surface Pro 4 is opvolger van de Surface Pro. Met vele verbeteringen is dit de ideale tablet die uw laptop kan vervangen. Het is een combinatie van een mooi, innovatief design samen met een uitstekende performance. Lees alle voordelen over de Microsoft Surface Pro 4

De Microsoft Surface Pro 4 Laptop Bundel
Aanschaf van de bundel biedt u vele voordelen en verbeteringen in één keer. Door het dunne en lichte design en een gewicht van slechts 786 gram bent u veel mobieler. Het scherm heeft een geweldige resolutie van 2736x1824 pixels wat zorgt voor een prachtige weergave van tekst en beeld. Het nieuwe toetsenbord heeft alle gemakken van een traditioneel laptoptoetsenbord voor een optimale type ervaring. De Surface Dock kan over één kabel snelle video-, audio-, en gegevensoverdracht realiseren door het gebruik van Surface Connect™ -technologie. Alle gemakken in één bundel.

De Microsoft Surface Pro 4 laptop bundel bevat:
Surface Pro 4 i5/256GB met Surface Pen
Type Cover
Surface Dock

Actievoorwaarden
- De actie is geldig t/m 31 mei 2016
- De korting is reeds verwerkt in de prijs
- De actie geldt zolang de voorraad strekt

 
Vorige actie
  Feedback