Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Bij aankoop van de S23 Series ontvang je nu de Tab A8 32GB LTE

Bij aankoop van de S23 Series ontvang je nu de Tab A8 32GB LTE

Actievoorwaarden

Actie verlopen op

Bij aankoop van de S23 Series ontvang je nu de Tab A8 32GB LTE.

Deze promotie loopt van 3 juli tot en met 16 juli 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per adres.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy S23, S23 + of S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 telefoons blinken uit met state-of-the-art technologie verpakt in een duurzaam design. Met nog meer werkgeheugen en opslagruimte draait de business op de nieuwste Galaxy vlotjes door. Samen met de slimme veiligheidsopties is de S23 serie uitermate geschikt voor mobiel zakendoen.

Samsung Galaxy S23: voor duurzaam ondernemen

Ongeacht welk S23-model je kiest voor je bedrijf, voor alle S23-toestellen zijn duurzame grondstoffen gebruikt. Hierdoor zijn de nieuwe Galaxy's perfect voor de ondernemer die duurzaamheid belangrijk vindt.

Haarscherp camerawerk

De Galaxy S23-serie garandeert haarscherpe, professionele beeldkwaliteit. Zelfs bij tegenlicht of weinig licht, want dankzij Nightography kun je ook in het donker prima fotograferen. De slimme AI Image Enhancer identificeert onscherpte in een afbeelding en verbetert deze door aanpassingen in kleur, scherpte en contrast. Ideaal voor elke professional.

Samsung Galaxy S23 beveiliging

De zakelijke S23 modellen zijn top notch beveiligd met Samsung Knox. Jouw zakelijke telefoon is hiermee 5 jaar verzekerd van security updates. Daarnaast is het scheiden van werk en privé nog nooit zo eenvoudig geweest met behulp van het Security Dashboard.

 

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback