50% korting op labelprinters Brother - ACES Direct
50% korting op labelprinters Brother
Actie verlopen op 31-10-2016 Bekijk actieproducten

De draadloze labelprinters van Brother zijn ideaal voor gebruik op kantoor. Binnen enkele seconden heeft u uw labels, afbeeldingen, logo's en tekst voor verschillende doeleinden zoals administratie, archivering en verzending. Naast ontwerpen en printen van labels via de laptop of PC, kunt u ook heel eenvoudig direct vanaf uw Apple of Android smartphone en tablet printen.

Bestel nu tijdelijk via ACES Direct een van de QL labelprinters van Brother voor een zeer scherpe prijs!


Brother QL-570 labelprinter

Deze labelprinter is perfect geschikt om draadloos labels te kunnen printen. De printer print tot wel 68 regels per minuut. Deze kleine krachtpatser heeft een automatische tapesnijder waarmee labels met een maximale breedte van 62 mm gemakkelijk afesneden worden. Zowel een voorgestanst label of een doorlopende taperol kunnen gebruikt worden in de Brother QL-570.

Brother QL-710W labelprinter

Voor het zwaardere werk is er de Brother QL-710W. Deze labelprinter kan tot wel 150 mm per seconde printen, dit staat gelijk aan 93 regels per minuut. De QL-710W print met gemak 5 verschillende beeldformaten en meer dan 20 verschillende soorten barcodes. De grootte van het label wordt automatisch herkend, zo kan er nooit een probleem ontstaan met de uitlijning van de labels. Dankzij de afdrukresolutie van 300 dpi bent u altijd verzekerd van een perfect afgedrukt label van zeer hoge kwaliteit.


Brother QL-720NW labelprinter

De Brother QL-720NW is een absolute alleskunner wat betreft labels printen. Razendsnel labels printen is waar deze machine voor gemaakt is. Deze printer kan zowel draadloos als bedraad gebruikt worden, dit biedt een grotere flexibiliteit. Ook kunnen er meerder mensen tegelijk verbinding maken met de Brother QL-720NW. Bijgeleverd zijn 2 labelrollen, de software en een USB-kabel zodat u direct aan de slag kunt.

Actievoorwaarden
- De korting is alleen geldig op onderstaande actiemodellen.
- De actie loopt van 19 september t/m 31 oktober 2016.
- Korting is reeds in de prijs verwerkt.

 
Vorige actie
  Feedback