Geschikte Canon printer voor uw kantoor aan huis - ACES Direct
Geschikte Canon printer voor uw kantoor aan huis
Actie verlopen op 31-05-2016 Bekijk actieproducten De multifunctionele printers van Canon voor thuiskantoren leveren snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij Wi-Fi-connectiviteit bent u ontzettend flexibel en altijd verbonden door de eenvoudig te gebruiken smart-technologie. U kunt met een Canon multifunctionele printer vanaf uw smartphone en tablet printen. Met gebruik van de Printing Solutions-app kunt u printen vanuit veelgebruikte cloudservices. Het is met deze app ook mogelijk om te scannen naar Google Cloud Print en Apple Airprint. Kortom, de Canon printers zijn zeer geschikt voor uw kantoor aan huis en compatibel met ieder besturingssysteem. Maar welke Canon printer is dan het meest geschikt voor uw bedrijf?

Canon PIXMA multifunctionele printers voor het kantoor aan huis
De Canon PIXMA multifunctionele zijn betaalbare All-in-One printers met kopieer-, scan- en faxvoorziening. Met ADF wordt het mogelijk om snel documenten met meerdere pagina's te verwerken. De multifunctionele printers vormen een praktische oplossing voor maximale productiviteit en connectiviteit en kunnen naadloos binnen uw bedrijf worden gedeeld.
Canon PIXMA MX475
Canon PIXMA MX495
Canon PIXMA MX535
Canon PIXMA MX925

Canon MAXIFY multifunctionele printers voor bedrijven die 200-1000 pagina's per maand printen
In een thuiskantooromgeving is het belangrijk dat productiviteit wordt gecombineerd met veelzijdigheid en een ruimtebesparend ontwerp. Deze kostenbesparende Canon MAXIFY multifunctionele printers bieden dat allemaal. Met wireless connectiviteit, professionele printkwaliteit plus kopieer-, scan- en faxfuncties is dit apparaat ideaal voor uw kantoor aan huis.
Canon MAXIFY MB2050
Canon MAXIFY MB2350

Canon MAXIFY multifunctionele printers voor bedrijven die 250-1500 pagina's per maand printen
Haal alles uit uw kleine kantoor met de robuuste en productieve MAXIFY multifunctionele printers voor kleine bedrijven. De perfecte kostenbesparende printoplossing voorziet in snel en dubbelzijdig printen. Deze printer beschikt over inktcartridges met hoge capaciteit voor efficiƫnte, kwalitatief hoogwaardige zakelijke documenten.
Canon MAXIFY MB5050
Canon MAXIFY MB5350
Canon MAXIFY iB4050

 
Vorige actie
  Feedback