Nu GRATIS een Google Home Mini smart speaker bij diverse Vertiv producten - ACES Direct
Nu GRATIS een Google Home Mini smart speaker bij diverse Vertiv producten

Nu GRATIS een Google Home Mini smart speaker bij diverse Vertiv producten

Actievoorwaarden

  • Actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2018.
  • Orders moeten gefactureerd zijn tussen 1 april en 31 mei 2018.
  • Geannuleerde orders tellen niet mee.
  • Het claimen van de Google Home Mini geschiedt rechtstreeks via Vertiv.
  • Sluitingsdatum voor ontvangst van claimformulieren is 30 juni 2018. Claims na deze datum ingediend zullen niet door Vertiv in behandeling genomen worden.
  • De algemene voorwaarden van Vertiv zijn op deze actie van toepassing.
  • ACES Direct kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het door Vertiv verzorgde claimproces en de uitkomst hiervan.

Algemene voorwaarden Vertiv

Lees hier de algemene voorwaarden

Actie verlopen op 31-05-2018 Bekijk actieproducten

Ontvang nu GRATIS een Google Home Mini smart speaker bij aankoop van diverse Vertiv producten. Zorg dat u er snel bij bent, want op=op!

Kies voor gemak

Bescherm en bedien uw bedrijfskritische technologie met het gebruiksgemak van Vertiv producten en oplossingen. Vertiv, voorheen onderdeel van Emerson Network Power, is een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het beschermen van deze bedrijfskritische technologieën. Vertiv waarborgt dit door uw bedrijf te voorzien van professionele apparatuur. Zo biedt Vertiv diverse varianten Liebert UPS systemen, Avocent switches en routers, 19 inch Racks en Power Distribution Units (PDU's). De Liebert UPS systemen beschermen tegen stroomuitval voor computers en elektronische apparatuur in uw kantooromgeving. Zo bent u bestendig tegen ongevallen en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade of dataverlies.

Daarnaast kunt u uw pc’s eenvoudig bedienen met de Vertiv Avocent KVM switches. Met dit device bent u in staat om meerdere computers te bedienen via een enkel apparaat. Dit bespaart u een hoop tijd!

Maar dat is niet het enige. Bij aanschaf van deze robuuste producten ontvangt u een GRATIS Google Home Mini smart speaker. Deze smart speaker geeft antwoord op al uw vragen en luistert altijd met u mee.

Google Home Mini smart speaker

Om uw Google Home Mini gift te claimen verzoeken wij u een kopie van de factuur naar Vertiv te sturen. Zodra de order is bevestigd en geverifieerd door Vertiv, zal een exemplaar van de Google Home Mini worden verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Claim hier uw Google Home Mini!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback