Nu tot wel € 300,- cashback op HP Elite x2 of HP EliteBook x360 - ACES Direct
Nu tot wel € 300,- cashback op HP Elite x2 of HP EliteBook x360

Nu tot wel € 300,- cashback op HP Elite x2 of HP EliteBook x360

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 9 oktober tot en met 31 december 2017
  • Geldt alleen voor de producten op deze pagina
  • Per klant kunnen maximaal 3 producten gedeclareerd worden
  • Kijk voor een compleet overzicht van de actievoorwaarden en de deelnemende producten op de website van HP
Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

Profiteer nu bij HP van voordeel. Als u een geselecteerde HP Elite x2 1012 G2 of een HP EliteBook x360 1030 G2 aanschaft, ontvangt u tot wel € 300,- retour!

HP Elite x2

De HP Elite x2 1012 G2 overtreft al uw verwachtingen op het gebied van uiterlijk en kracht. Deze uitvoerig geteste 2-in-1 notebook heeft een precisie toetsenbord. En een dunne, lichte, maar robuuste behuizing die aan de hoge standaarden van organisaties voldoet. De elegante Elite x2 is het 2-in-1 model voor werknemers en managers die geen concessies doen wat betreft professionele kracht, duurzaamheid, productiviteit onderweg en een stijlvol design.

HP EliteBook x360

Zorg dat u op alles voorbereid bent met 360° flexibiliteit. De HP EliteBook beschikt over vijf standen; werken, delen, presenteren, vergaderen en schrijven. Dit biedt u een moderne flexibiliteit. Met een batterijlevensduur van maximaal 16 uur en 30 minuten is de dunne, lichte HP EliteBook x360 de perfecte notebook voor professionals. Geniet overal waar u voor zaken naartoe gaat van de nieuwe standaard op het gebied van werken.

Met een EliteBook x360 kiest u voor een van de veiligste en best beheerbare HP pc's met end-to-end bescherming. HP Sure Start Gen3 beschermt u tegen aanvallen op uw BIOS en het optionele HP Sure View geïntegreerde privacy screen beschermt u met één druk op de knop tegen nieuwsgierige blikken.

Zo claimt u de korting

Om uw korting te claimen zijn er slechts enkele eenvoudige stappen nodig. U schaft eerst één van de deelnemende modellen aan tijdens de actieperiode. Die loopt van 9 oktober 2017 tot en met 31 december 2017. Vervolgens registreert u binnen 30 dagen uw product bij HP via de website. Tevens wordt er gevraagd om uw aankoopfactuur te uploaden. Na goedkeuring wordt het bedrag door HP op het door u opgegeven bankrekeningnummer gestort.

 
Vorige actie
  Feedback