De iiyama 83-serie | Korting op fantastische beeldschermen - ACES Direct
De iiyama 83-serie | Korting op fantastische beeldschermen

De iiyama 83-serie | Korting op fantastische beeldschermen

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 16 mei tot en met 17 juni 2018.
  • Krijg nu €10,- korting op de geselecteerde beeldschermen met de actiecode:  iiyama83serie
  • De actiecode dient u in het winkelwagenscherm in te vullen, op dat moment krijgt u op ieder actieproduct €10,- korting.
Actie verlopen op 17-06-2018 Bekijk actieproducten

De iiyama 83-B3 beeldschermen zijn ontworpen om verzekerd te zijn van compatibiliteit met iedere desktop pc en notebook. Door de drievoudige aansluiting kunt u gebruik maken van VGA, HDMI en DP ingangen om uw device aan deze prachtige beeldschermen te koppelen. Verkrijgbaar in 21.5”, 24” en 27”, met of zonder verstelbare standaard.

Rustiger Beeld

Het regelen van de helderheid van het scherm door middel van elektrische stromen heeft iiyama in staat gesteld om het flikkeren van het scherm te elimineren. Dit geeft een rustiger beeld en zorgt ervoor dat u langer kan doorwerken omdat het minder inspanning van uw ogen vergt.

Geïntegreerd Geluid

Maak gebruik van de geïntegreerde hoge kwaliteit luidsprekers in de beeldschermen van iiyama. Wilt u niemand storen? Sluit dan simpelweg uw hoofdtelefoon aan op een ergonomisch gepositioneerde AUX aansluiting.

OverDrive

De OverDrive functie in de beeldschermen van iiyama zorgt ervoor dat u altijd scherp beeld heeft, zelfs bij videobeelden. Als een beeldscherm snel bewegende beelden moet tonen kan er vervaging van de beelden optreden, iiyama heeft de OverDrive functie ontwikkeld als oplossing voor dit probleem. U kunt zelf de OverDrive functie in- en uitschakelen op ieder gewenst moment.

Geavanceerd Contrast

Advanced Contrast Ratio, of ACR, zorgt ervoor dat de Iiyama monitoren u moeiteloos het verschil laten zien tussen verschillende wit- en zwarttinten. Als de ACR functie is ingeschakeld past de monitor automatisch de helderheid aan. Dit zorgt ervoor dat u altijd een optimale kijkervaring heeft.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback