ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
De NewStar zit-sta werkplek voor thuis

De NewStar zit-sta werkplek voor thuis

De NewStar zit-sta werkplek
NS-WS300BLACK

Actie verlopen op 31-05-2020

De Covid-19 pandemie heeft de wereld al geruime tijd in zijn greep. Veel mensen werken hierdoor vanuit huis. Hoewel iedereen langzaam begint te wennen aan deze nieuwe situatie, horen wij ook geluiden m.b.t. opkomende klachten en blessures aan nek, rug en schouders. De NewStar zit-sta werkplek kan helpen die klachten te voorkomen.

Bekijk actieproducten

NewStar zit-sta werkplek NS-WS300BLACK

Gezond, ergonomisch en dynamisch werken is de nieuwe manier van werken: op kantoor en thuis. De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat het ongezond is om lange tijd te zitten, maar hoe zorg je voor de beste balans in zitten en staan? Het meest belangrijke om te onthouden is dat je een goede balans hebt bij circa 75% zitten en 25% staan. Een zit-sta werkplek is de ideale oplossing, die staan en bewegen motiveert tijdens het werken, waardoor het makkelijker is de juiste balans te vinden.

De NS-WS300BLACK is voorzien van een royaal werkblad (95x40 cm) dat plaats biedt aan 2 monitoren en een lager gelegen oppervlak voor keyboard en muis. De werkplek beschikt over een geveerd liftmechanisme, waarmee je eenvoudig in een paar seconden kunt wisselen tussen zitten en staan. De NS-WS300BLACK biedt optimaal comfort, bewegingsvrijheid en productiviteit. De werkplek kan een gewicht tot 17 kg dragen en blijft stabiel en stevig op elke hoogte. Zo eenvoudig is het om te kunnen genieten van een echt gezonde werkplek.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Ergonomisch
  • Groot werkoppervlak (95x40 cm)
  • Traploos in hoogte verstelbaar (11-51 cm)
  • Gasveer liftmechanisme

Voorkom klachten en bestel vandaag nog jouw NewStar zit-sta werkplek!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback