De TP-LINK actie weken - ACES Direct
De TP-LINK actie weken
Actie verlopen op 31-03-2016 Bekijk actieproducten In samenwerking met ACES Direct zijn er in maart de TP-LINK actie weken waarbij diverse producten van TP-LINK flink in prijs zijn verlaagd. Profiteer nu snel van deze kortingen op WiFi Access Points.

De Access Points van TP-LINK, ontworpen voor prestaties op bedrijfsniveau
De EAP110, EAP120, EAP220 van TP-LINK zien er uit als een plafonnière en beschikken over een eenvoudig te monteren frame. Daardoor kan hij probleemloos aan een wand of plafond worden bevestigd en gaat hij op in zijn omgeving. Dankzij de ondersteuning voor Passive Power over Ethernet (PoE) stroomtoevoer is het product gemakkelijk te implementeren. De Access Points van TP-LINK vormen een flexibele, eenvoudig in te zetten en te beheren netwerkoplossing met robuuste beveiliging op bedrijfsniveau. WLAN configuratie en beheer zijn eenvoudig mogelijk via software voor gecentraliseerd beheer.

Eenvoudig zakelijk Wi-Fi beheer met de EAP Controller software
De EAP Controller software is een economische oplossing voor gecentraliseerd beheer van draadloze netwerken voor mkb-bedrijven. De software stelt beheerders in staat honderden EAP’s eenvoudig vanaf een PC in het netwerk te beheren. Met de functies van deze software is het mogelijk om de Access Points centraal te configureren, het netwerkverkeer grafisch in te zien en om het netwerk te voorzien van real-time monitoring. De ondersteuning voor batch firmware updates zorgen ervoor dat het product altijd optimaal werkt en beveiligd is.

Geavanceerde beveiligingsfuncties op WiFi Access Points van TP-LINK
Wifi beveiliging met WPA/WPA2-enterprise versleuteling en 802.1X RADIUS identificatie.
Multi-SSID, creëert meerdere draadloze netwerken voor verschillende gebruikers.
Het identificeren en gemakkelijk verifiëren van WiFi gasten via Captive Portal.
Wireless Isolation, zorgt ervoor dat computers niet via de WiFi zichtbaar zijn op het netwerk.
MAC Filtering, gemakkelijk apparaten weigeren op basis van het MAC adres.
Rogue Access Point detectie, het tijdig herkennen en stoppen van Access Points die niet door het systeembeheer zijn aangemaakt.TP-LINK Unmanaged Netwerk Switches
De TL-SG1016D en TL-SG1024 Unmanaged Switches van TP-LINK zijn in staat de snelheid van het netwerk en de backbone verbinding verhogen. Het zijn eenvoudige plug and play producten zonder softwareconfiguratie en bieden hoog presterende netwerkpoorten, voor simpele en effectieve uitbreiding van kleine en middelgrote netwerken. Bovendien, met de innovatieve energiebesparende technologie, kunnen deze twee Netwerk Switches tot max. 40% van het stroomverbruik besparen.

TP-LINK Easy Smart Netwerk Switches
De TL-SG108E Gigabit Easy Smart Netwerk Switch van TP-LINK met 8 aansluitingen is een ideale upgrade voor een unmanaged Netwerk Switch en bedoeld voor netwerken met een eenvoudig netwerkbeheer. Er zijn geen crossoverkabels of uplink poorten meer nodig door de Auto MDI/MDI-X crossover op alle aansluitingen. Op elke aansluiting zit ook Auto-negotiation. Dit registreert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100, of 1000 Mbps) en regelt die af voor optimale compatibiliteit en prestaties. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG108E tot 80% op het stroomverbruik worden bespaard.

TP-LINK Smart Netwerk Switches
De TL-SG2216 met Smart Netwerk Switch van TP-LINK biedt een simpele, kosteneffectieve netwerkoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Het ondersteunt diverse gebruiksvriendelijke standaard beheerfuncties zoals GUI en CLI. Deze Smart Switch is voorzien van L2 kenmerken, zoals 802.1Q VLAN, QoS, IGMP Snooping, STP, Storm Control en SNMP. Dankzij SMNP en RMON kan waardevolle informatie in de management console worden opgevraagd. Via deze functie wordt inzicht gegeven in het gebruik en de status van het netwerk.

TP-LINK Managed Netwerk Switches
De TL-SG3216 en TL-SG3424 JetStream Managed Switches van TP-LINK bieden een robuuste en toekomstgerichte netwerkoplossing met hoge toegankelijkheid, grote schaalbaarheid en rijke bestuurlijke en beveiligingsfuncties. Hij ondersteunt verschillende gebruiksvriendelijke standaard managementfuncties, zoals een intuïtieve Graphical User Interface (GUI) en een standaard Command Line Interface (CLI). De gegevensuitwisseling kan worden beveiligd door SSL- of SSH-encryptie. Bovendien kan de Netwerk Switch door het ingebouwde NDP/NTDP-protocol makkelijker worden beheerd door de master-switch via IP Clustering.

Actievoorwaarden
- De korting is reeds in de prijs verwerkt
- De korting geldt alleen op onderstaande modellen
- De actie loopt van 1 maart 2016 tot en met 31 maart 2016

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback