Dell Deals juni - ACES Direct
Dell Deals juni
Actie verlopen op 30-06-2016 Bekijk actieproducten Ook in de maand juni heeft Dell weer speciale deals. Profiteer snel van flinke kortingen op geselecteerde Dell Latitude, Dell Optiplex en Dell Vostro systemen.

Dell Latitude notebooks
De Dell Latitude notebooks staan voor veiligheid, beheerbaarheid en betrouwbaarheid binnen de zakelijke markt. Naast een mooi en licht design bieden deze notebooks vooral productiviteit, waar u ook bent, op kantoor of onderweg. Veiligheid en bescherming van data wordt gerealiseerd door de Dell Data Protection oplossingen. Ook biedt Dell vanuit één bron uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en een belangrijke malwarepreventie. Door middel van ProSupport Plus zorgen technici dat u altijd veilig bent en verder kunt, 7 dagen per week.

Dell Optiplex desktops
Evenals de Latitude zijn bij de Dell Optiplex desktops veiligheid, beheerbaarheid en betrouwbaarheid belangrijke speerpunten. De gratis tools in de Dell Client Command Suite maken upgrades en beheer eenvoudig voor u als gebruiker. Dell Data Protection oplossingen bieden bescherming en beveiliging van alle gegevens van eindgebruikers. Door de toegang tot ProSupport-technici en Support Assist worden problemen altijd eenvoudig opgelost. Werk productief, veilig en haal het beste uit uw werkplek.

Dell Vostro notebooks
Door de nieuwste Intel® Core™ processor met ultralaag voltage in de Dell Vostro serie werkt u de gehele dag snel en eenvoudig, met krachtige, efficiënte prestaties. De ingebouwde HD-webcam en Waves Maxxaudio® van indrukwekkende kwaliteit zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld eenvoudig online vergaderingen kan bijwonen. Met de VGA-uitgang, drie USB-poorten en een SD-kaartlezer is het extra makkelijk om te verbinden met allerlei apparaten en bestanden. Ook de Dell Vostro beschikt over de ProSupport service van Dell om zo altijd snel weer aan het werk te kunnen.

Actievoorwaarden
- De actie is geldig van 1 juni 2016 t/m 30 juni 2016
- De actie geldt zolang de voorraad strekt.
- De korting is reeds in de prijs verwerkt.
- De actie is alleen geldig op de onderstaande modellen.

 
Vorige actie
  Feedback