Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Bij aankoop van Galaxy Watch5 Series of Buds2 Pro een adidas voucher tot €50 cadeau

Bij aankoop van Galaxy Watch5 Series of Buds2 Pro een adidas voucher tot €50 cadeau

Actievoorwaarden

  • De promotie loopt van 20 maart tot en met 30 april.
  • Zolang de voorraad strekt.
  • Maximaal één deelname per aangekocht product
  • Maximaal drie deelnamens per huishoudens 
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
  • kijk voor meer informatie over de adidas voucher op de actiepagina van Samsung 

Actie verlopen op

Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy Watch5 Series of Buds2 Pro ontvang je tijdelijk een Adidas voucher tot t.w.v. €50.

Deze promotie loopt van 20 maart tot en met 30 april 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy Watch 5 series. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Bekijk actieproducten

Samsung galaxy watch 5

De Samsung Galaxy Watch 5 is te verkrijgen in twee varianten met een verschillende grootte qua horlogekast. Het kleinste model heeft een diameter van 40 millimeter, maar ook is er een 44 millimeter-versie verkrijgbaar. Bedienen van de smartwatch kan op meerdere manieren, maar het ronde aanraakgevoelige scherm is de voornaamste keuze.

Net als bij veel andere slimme horloges zet Samsung ook flink in op gezondheid. Daarvoor zijn er verschillende sensoren aanwezig, waarmee je elke work-out, training en beweging kunt vastleggen. Zo weet je precies hoeveel calorieën je kwijtraakt tijdens een hardloop-sessie of tochtje op de fiets. Natuurlijk kun je ook denken aan zaken als gezette stappen, hoe je geslapen hebt of wat je stressniveau is.

De Watch 5 is net als zijn voorganger weer volledig stof- en waterdicht dankzij een zogenaamde IP68-certificering. Daardoor kun je er gewoon mee douchen of het horloge even afspoelen als ‘ie vies is. Ook zwemmen is geen probleem, maar dan natuurlijk niet in zeewater. Ook hoef je dus niet bang te zijn voor wat zweet tijdens een work-out.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

De Buds 2 Pro-oordopjes en de oplaadcase lijken erg op de voorgangers, maar zijn een aanzienlijk stuk kleiner. Daardoor vallen de Buds 2 Pro’s minder op in oren en zitten ze comfortabel. De Galaxy Buds 2 Pro komen in zwart, wit en paars.

Je verbindt de oortjes gemakkelijk via Bluetooth met je telefoon. Je bedient de Buds 2 Pro door op de zijkant van je oortje te klikken. Krijg je een melding op een anders Samsung-product als een watch of Chromebook, dan schakelen de oortjes automatisch over naar dat apparaat.

Door de actieve ruisonderdrukking die de Galaxy Buds 2 Pro hebben, filter je gemakkelijk achtergrondgeluid weg. Daardoor luister je ongestoord naar je favoriete muziek. Begint iemand tegen je te praten, dan schakel je gemakkelijk over naar ‘ruimtelijk geluid’. Daardoor wordt omgevingsgeluid juist versterkt om bijvoorbeeld een gesprek te voeren. Met 360 graden-audio simuleren de oortjes dat je in een ruimte zit met meerdere speakers. Wanneer jij je hoofd draait, zul je merken dat bepaald geluiden ergens anders vandaan komen.

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback