Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
€200 cashback bij een Galaxy S23/S23+/S23 Ultra, Z Fold4 of Z Flip4

€200 cashback bij een Galaxy S23/S23+/S23 Ultra, Z Fold4 of Z Flip4

Actievoorwaarden

  • De promotie loopt van 22 mei tot en met 2 juli 2023
  • Zolang de voorraad strekt.
  • maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
  • Kijk voor meer informatie over het claimen van de cashback op de samsung promopagina.
  • Claimen van de cashback kan tot 4 september 2023.

Actie verlopen op

Bij de aankoop van een deelnemend model Galaxy S23/S23+/S23 Ultra, Z Fold4 of Z Flip4 ontvang je tijdelijk tot €200 retour.

De promotie loopt van 22 mei tot en met 2 juli 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy Z Fold4 of Z Flip4. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy S23, S23 + of S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 telefoons blinken uit met state-of-the-art technologie verpakt in een duurzaam design. Met nog meer werkgeheugen en opslagruimte draait de business op de nieuwste Galaxy vlotjes door. Samen met de slimme veiligheidsopties is de S23 serie uitermate geschikt voor mobiel zakendoen.

Samsung Galaxy S23: voor duurzaam ondernemen

Ongeacht welk S23-model je kiest voor je bedrijf, voor alle S23-toestellen zijn duurzame grondstoffen gebruikt. Hierdoor zijn de nieuwe Galaxy's perfect voor de ondernemer die duurzaamheid belangrijk vindt.

Haarscherp camerawerk

De Galaxy S23-serie garandeert haarscherpe, professionele beeldkwaliteit. Zelfs bij tegenlicht of weinig licht, want dankzij Nightography kun je ook in het donker prima fotograferen. De slimme AI Image Enhancer identificeert onscherpte in een afbeelding en verbetert deze door aanpassingen in kleur, scherpte en contrast. Ideaal voor elke professional.

Samsung Galaxy S23 beveiliging

De zakelijke S23 modellen zijn top notch beveiligd met Samsung Knox. Jouw zakelijke telefoon is hiermee 5 jaar verzekerd van security updates. Daarnaast is het scheiden van werk en privé nog nooit zo eenvoudig geweest met behulp van het Security Dashboard.

Samsung Galaxy Z Fold 4

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is een vouwbare smartphone. Klap het toestel open als een boek en gebruik hem als kleine tablet. Je kijkt dan comfortabel naar een serie of je bewerkt beeld op een groot 7,6 inch quad hd scherm. Met de apart verkrijgbare S Pen stylus doe je dit extra nauwkeurig. Dankzij het grote scherm is deze snelle smartphone geschikt voor multitasken. Aan de voorkant zit een 6,2 inch hd scherm

Samsung galaxy Z flip 4

De Samsung Galaxy Z Flip 4 is een moderne versie van de vroegere klaptelefoon. Deze opvouwbare smartphone klap je dicht als je hem niet gebruikt. Zo is hij lekker compact, dus neem je hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Wil je jouw handen vrij hebben als je een selfie maakt of videobelt? Klap het toestel in een hoek van 90 graden en zet hem op tafel. Je koopt de Galaxy Z Flip 4 als simlockvrij toestel.

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback