Gratis HP Pro Tablet 408 bij een HP EliteBook 1020 GHD
Actie verlopen op 31-08-2015 Bekijk actieproducten Gedurende de maand juli ontvangt u bij aanschaf van HP EliteBook 1020 GHD gratis een HP Pro Tablet 408.

HP EliteBook 1020 GHD
Met een gewicht van slechts 1.2 kg en dankzij het stijlvolle, en zeer dunne ontwerp van CNC-aluminium en een magnesium legering is de HP Elitebook een opvallende maar professionele Notebook. De EliteBook is zeer geschikt voor de alledaagse taken en frequent mobiel gebruik. U ziet alles helder op een 12,5-inch diagonaal FHD ontspiegeld niet-touch-scherm of een optioneel schitterend hoge-resolutie GHD-touchscreen. De HP EliteBook 1020 GHD heeft alle duurzaamheidstests doorstaan en is ook nog eens comfortabel in gebruik door het HP Premium toetsenbord, wat gebruikers in staat stelt om zich beter op het werk te kunnen focussen. Daarnaast blijft u overal verbonden met WiDi6, Miracast en WLAN 802.11ac/Bluetooth® 4.0 combo. Ook kunt u samen met uw collega’s overal ter wereld samenwerken dankzij de HD-webcam, overrompelende DTS Studio Sound™ en stereoluidsprekers, de dual-array microfoon en HP ruisonderdrukkingssoftware. Om uw werk in alle veiligheid en privacy te kunnen doen is deze robuuste EliteBook uitgerust met HP’s toonaangevende beveiligings- en beheeroplossingen. Bescherm en beheer apparaten, data en identiteiten eenvoudig met krachtige tools van HP, zoals HP BIOSphere2 en HP Touchpoint Manager. Wilt u nog efficienter werken? Dan kunt u handige optionele accessoires zoals een ultraplat dockingstation, Elite curved display, HP Slim Travel adapter, draadloos toetsenbord en meer toevoegen aan de EliteBook.

HP Pro Tablet 408
Ook wanneer u niet achter uw pc zit, kunt u verbonden blijven door deze dunne, lichte en 8-inch diagonale business tablet. Maak uw werk dynamischer met snelle, betrouwbare toegang tot applicaties en een reeks optionele mobiele accessoires die productiviteit bevorderen.

Maak verbinding en leef uw creativiteit uit met het heldere HD touchscherm en windows 8.1 met Bing 32. De Intel® Atom™ quad-core processor, de lange batterijlevensduur en tot 2 GB geheugen bieden de vereiste prestaties om effectief te werken. De HP Pro Tablet 408 heeft als de EliteBook alle duurzaamheidstesten doorstaan en kunt u uw tablet, data en identiteit beveiligen en beheren met professionele TPM-gebaseerde dataencryptie en de standaard beheerkenmerken van HP Touchpoint Manager. U kunt de HP Pro Tablet 408 kunt u afstemmen op uw wensen door middel van optionele accessoires zoals toetsenborde, cases en interface adapaters.

Actievoorwaarden:
- De actieperiode geldt van 1 juli t/m 31 augustus 2015.
- Alleen geldig op de HP Elitebook 1020 GHD+ (BH9V73EA01).
- Het betreft een bundel waarbij de tablet reeds is bijgesloten.
- Zolang de voorraad strekt.

 
Vorige actie
  Feedback