Gratis leren laptoptas bij de HP EliteBook x360 en HP Elite x2 - ACES Direct
Gratis leren laptoptas bij de HP EliteBook x360 en HP Elite x2

Gratis leren laptoptas bij de HP EliteBook x360 en HP Elite x2

Actievoorwaarden

  • U ontvangt alleen een tas bij aanschaf van de producten onderaan deze pagina
  • De actie is geldig tot en met 31 juli
  • Voor deze actie geldt OP = OP
Actie verlopen op 01-08-2017 Bekijk actieproducten

Het gebruiksgemak van een laptop is dat u hem mee kunt nemen naar afspraken, kantoor of thuis. Laptoptassen zijn er in alle soorten en maten, maar een echt leren tas blijft een eyecatcher.

De HP EliteBook x360 en de HP Elite x2 zijn op zichzelf al twee prachtige machines. Deze prachtige, stijlvolle machines mogen natuurlijk ook op een zelfde wijze vervoerd worden, daarom krijgt u gratis een stijlvolle leren tas cadeau bij aanschaf van een HP EliteBook x360 of HP Elite x2. Zo komt u goed voor de dag.

Gratis leren laptoptas bij de HP Elite x2

Eén apparaat dat alles kan.

De Elite x2 1012 is een door en door geteste 2-in-1 met een hoogwaardig toetsenbord. Deze dunne, lichte krachtpatser is ontworpen voor veeleisende organisaties. Schoonheid en kracht komen samen in de HP Elite x2 1012. En hoe! Deze 2-in-1 heeft een hoogwaardig toetsenbord en is een dunne, lichte krachtpatser die voldoet aan de hoge eisen die bedrijven stellen. Uitgerust met een Intel® Core™ m5 processor en 3 jaar garantie.

Gratis leren laptoptas bij de HP EliteBook x360

Verleidelijk. Veilig.
Uw favoriete laptop voor onderweg.

360° flexibiliteit in vijf standen, onovertroffen beveiliging en een batterijlevensduur van maximaal 16 uur en 30 minuten maken de dunne, lichte HP EliteBook x360 1030 de perfecte pc voor mobiele professionals. Geniet overal waar u voor zaken of privé-naartoe gaat van de nieuwe standaard voor werken en ontspannen. Met HP Sure Click is uw PC beveiligd tegen websites die geïnfecteerd zijn met malware, ransomware of virussen. Uitgerust met een Intel® Core™ i5 processor.

Kies nu voor de perfecte, zakelijke (hybride) laptop die bij u past en ontvang de leren tas geheel gratis.

 
  Feedback