HP Indian Summer Deals - Tot wel 25% korting - ACES Direct
HP Indian Summer Deals - Tot wel 25% korting

HP Indian Summer Deals - Tot wel 25% korting

Actievoorwaarden

  •  Actieperiode: 10 t/m 12 september 2018
  • Tot maximaal 25% korting op de geslecteerde HP producten
  • Maximaal 20 stuks per productnummer per adres (met uitzondering van CE461A)
  • OP = OP
Actie verlopen op 12-09-2018 Bekijk actieproducten

Profiteer van tot wel 25% korting op geselecteerde HP producten tijdens de HP Indian Summer Deals. De actie is geldig tot en met 12 september dus wees er snel bij!

Kortingsactie HP

Profiteer nu van de nazomer-kortingsactie van HP bij ACES Direct. Gedurende 3 dagen ontvangt u tijdens de HP Indian Summer Deals tot 25% korting op speciaal voor u geselecteerde HP Producten. Koop dus snel een nieuwe HP notebook, desktop of monitor en profiteer van deze korting.

De korting is geldig op onderstaande artikelen. Onderaan de pagina kunt u gemakkelijk de deelnemende producten toevoegen aan uw winkelwagen.

HP Probook 450 G5

De optimale laptop voor onderweg. De ultradunne behuizing, lineaire precisie, subtiele curves en het stijlvolle ontwerp maken de HP Probook 450 G5 de ideale laptop voor een ieder die veel onderweg is. Daarnaast zorgt de krachtige processor ervoor dat de laptop met grote snelheid data kan verwerken. De snelheid van de laptop draagt bij aan een efficiënte werkwijze. Wilt u veilig werken? Uw data op de laptop is altijd beveiligd met meervoudige authenticatie, inclusief vingerafdrukken en gezichtsherkenning.

HP t630 Thin Client

Ervaar een uitstekende media-ervaring met deze desktop. Het ingebouwde grafische systeem maakt een geweldige media-ervaring mogelijk. Volledig in controle. U kunt uw besturingssysteem naar uw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Verbeter uw Wi-Fi en netwerkprestaties en krijg via de cloud de kwaliteit van lokale multimedia.

HP EliteDisplay E273

Op zoek naar een monitor met veel mogelijkheden? Met de HP EliteDisplay E273 is het mogelijk uw scherm alle kanten op te bewegen. Door de hoge resolutie heeft u vanuit iedere hoek goed zicht. De schermhoogte is verstelbaar naar uw persoonlijke voorkeur. Uw productiviteit wordt verhoogd door de microrand, die bij meerdere schermen een vrijwel naadloze overgang biedt.

 
Vorige actie
  Feedback