Innovatie in elk detail met de Microsoft Surface Book 2 - ACES Direct
Innovatie in elk detail met de Microsoft Surface Book 2

Innovatie in elk detail met de Microsoft Surface Book 2

Actievoorwaarden

  • De Microsoft Surface Book 2 zal half december beschikbaar zijn.

Microsoft Surface Book 2 video

Actie verlopen op 01-01-2018 Bekijk actieproducten

Meer kracht, veelzijdigheid en uithoudingsvermogen dan ooit te voren. De nieuwe Surface Book 2 levert betrouwbare en krachtige prestaties aan iedere professional. Pre-order de nieuwe Surface Book 2 nu en ervaar uw dagelijkse werkzaamheden in een andere dimensie!

Microsoft Surface Book 2

De Microsoft Surface Book 2 neemt de barrière weg tussen een desktop en laptop door professionals de kracht te geven van een desktop, de veelzijdigheid van een tablet en de vrijheid van een dunne laptop. Zo ervaart u uw dagelijkse werkzaamheden in een andere dimensie. En met een batterijduur van 24 uur bent u altijd in staat om uw ideeën te visualiseren en presenteren.

Ongeëvenaarde prestaties

Met een Intel Core-processor van de 7e of 8e generatie kunt u met het grootste gemak professionele software, apps en bestanden uitvoeren. Dit is niet het enige. De Microsoft Surface Book 2 beschikt over de NVIDIA Geforce. Dit houdt in dat u kunt genieten van meeslepende ervaringen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgt het PixelSense-beeldscherm voor verbluffende, levensechte beelden vanuit elke gezichtshoek.

Perfectie tot in de details

Een perfect afgewerkt design in combinatie met kwalitatieve materialen maakt de nieuwe Surface Book 2 dun en licht. Zo bent u in staat om de Surface Book 2 overal mee naar toe te nemen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te schrijven met de Surface Pen. Door zijn schuine stand is het net of u op papier tekent.

Vier keer zoveel veelzijdigheid

Pas de Microsoft Surface Book 2 aan naar uw manier van werken. Breng uw ideeën tot leven in Studio Modus door te tekenen en schilderen met de Surface Pen. Render enorme 3D-bestanden of bewerk diverse video's in Laptop Modus. Presenteer uw ideeën of bekijk video's in View Modus. Of ontkoppel het scherm in Tablet Modus zodat u overal en flexibel kan werken.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback