iPhone Xr

iPhone Xr

iPhone Xr introductie

Actie geplaatst op 26-10-2018 Bekijk actieproducten

Briljant voor je business.

iPhone Xʀ. Gemaakt voor het moderne mobiele bedrijfsleven, met een 6,1‑inch Liquid Retina-display, het meest geavanceerde LCD-display in de industrie.1 Geavanceerde Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Supersnel mobiel internet.2 En iOS 12 met krachtige ingebouwde productiviteitstools voor bedrijven.

Nieuwste features

De geavanceerde technologie in iPhone Xʀ maakt ’m tot een krachtige tool voor het bedrijfsleven. Op het 6,1‑inch Liquid Retina LCD-display heb je meer ruimte om e‑mails te lezen, te internetten, documenten te openen en nog veel meer.1 Met geavanceerde Face ID, de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone, kun je heel makkelijk je device ontgrendelen en je identificeren bij apps. Allemaal met een enkele blik, terwijl je je telefoon- en bedrijfsgegevens privé houdt. De A12 Bionic-chip voor de beste prestaties in een iPhone. Meer dan 235.000 zakelijke apps in de App Store. 3 En met de ingebouwde productiviteitstools van iOS 12 kun je direct efficiënter zakendoen met je iPhone.

1 Het display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van iPhone Xʀ 15,40 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.

2 Data-abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met je provider. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse.

3 Vermelde aantal apps is het totale aantal apps dat wereldwijd beschikbaar is. Niet alle content is overal beschikbaar.

Actieproducten

  Feedback