Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Samsung Galaxy Z Flip3 | S21 series met GRATIS Buds2

Samsung Galaxy Z Flip3 | S21 series met GRATIS Buds2

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 30 nov 2021 t/m 2 jan 2022
  • Zolang de voorraad strekt
  • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
  • Maximaal drie keer deelnemen per adres
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G of de Samsung Galaxy Z Flip3 5G
  • Het claimen van de Samsung Galaxy Buds2 black kan tot uiterlijk 21 februari 2022

Samsung Galaxy Z Flip3 | S21 series

Samsung Galaxy Z Flip3 | S21 series

Actie verlopen op

Bij aankoop van een Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G of een Samsung Galaxy Z Flip3 5G ontvang je tijdelijk gratis de Samsung Galaxy Buds2 (t.w.v. €149). Het is niet alleen een fantastische telefoon, maar je geniet ook waar je wilt van je favoriete muziek in perfecte geluidskwaliteit. Deze deal is bijna te mooi om waar te zijn. Dus wees er snel bij en bestel één van de deelnemende modellen.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

De Samsung Galaxy Z Flip3 5G heeft een 6.7 Inch Full HD scherm en is volledig inklapbaar. Dus vind je jouw telefoon ook altijd te groot voor in je broekzak? Dan is de Samsung Galaxy Z Flip3 5G zeker iets voor jou. Wanneer het toestel is ingeklapt, is hij nog maar maar half zo groot als een gemiddelde smartphone. Op het cover screen van 1.9 Inch worden meldingen weergegeven, waardoor je altijd op de hoogte blijft. Met de 2 camera's kun je zelfs selfies maken zonder het toestel open te klappen. Door de inklap-functie blijft de Samsung Galaxy Z Flip3 5G in een hoek van 90 graden staan; ideaal om te videobellen.

Samsung Galaxy S21 Series

De modellen van de S21 series hebben luxe uitstraling en zijn met oog voor detail afgewerkt. De S21 5G en S21+ 5G hebben beide een 6.2-inch-Dynamic-AMOLED-display met extra kleurweergave. Het 8K beeldscherm zorgt voor de hoogst beschikbare videoresolutie op een smartphone. De kleinste details worden tijdens het opnemen superscherp vastgelegd. Dankzij de krachtige 4.000-mAh-batterij kun je de hele dag door foto’s maken, spelletjes spelen en video’s kijken.

Ook de Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een luxe uitstraling. Het 6.8-inch-WQHD+-Dynamic-AMOLED-display zorgt voor extra heldere kleurweergave. De 10MP telelens en verbeterde Super Resolution zorgen voor de meest scherpe foto's. Het lenssysteem is voorzien van een Zoom Lock-functie waarmee je de camera tijdens het inzoomen gemakkelijk kunt stabiliseren.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback