Maak kennis met de nieuwe Surface Pro laptop van Microsoft - ACES Direct
Maak kennis met de nieuwe Surface Pro laptop van Microsoft

Maak kennis met de nieuwe Surface Pro laptop van Microsoft

Microsoft Surface Pro

Actie verlopen op 13-04-2018 Bekijk actieproducten

Beter dan ooit, de nieuwe Surface Pro biedt u een eersteklas laptop plus de veelzijdigheid van een tablet. Het prachtige PixelSense-scherm biedt ondersteuning voor Surface Pen en heeft een batterijduur tot 13,5 uur zodat u genoeg energie heeft om de hele dag lang te werken.

Moderniseer uw bedrijf

Bijzondere kracht en performance helpen medewerkers onderweg productief te blijven. De Surface Pro is niet alleen dun en licht, hij ondersteunt met gemak alle desktop- apps en creatieve tools. Bovendien is de Surface Pro makkelijk in te zetten en te onderhouden in de bestaande infrastructuur.

Buitengewone kracht en prestaties

De nieuwe Surface Pro geeft u de kracht om alle applicaties te draaien die u nodig heeft. Hij is ruim 20% sneller dan de Surface Pro 4 dankzij de krachtige Intel Core processor. Hij laat uw ideeën tot leven komen met de prachtige kleuren en vlijmscherpe resolutie op het PixelSense scherm, dat reageert op aanraking.

Het beste van Microsoft binnen handbereik

De Surface Pro werkt perfect met de Office 365 applicaties en Windows 10 beveiliging waar u en uw klanten op kunnen rekenen. Meldt u sneller, veiliger en zonder wachtwooord aan met Windows Hello. De Surface Pen en Surface Dial helpen u om het meeste uit de interactieve Windows ervaring te halen.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback