Toshiba Make IT Work notebooks nu met gratis externe harde schijf - ACES Direct
Toshiba Make IT Work notebooks nu met gratis externe harde schijf
Actie verlopen op 31-03-2016 Bekijk actieproducten Toshiba lanceert een nieuwe, grootschalige campagne: Make IT Work. In deze nieuwe pan Europese campagne van Toshiba staat het volledige zakelijke computeraanbod centraal.
De nieuwe, meest uitgebreide lijn die Toshiba introduceert bestaat uit twaalf nieuwe modellen. Deze zijn allemaal gebaseerd op de belangrijkste pijlers van het bedrijf: veiligheid, betrouwbaarheid, verbinding en kracht. Bestel nu een van deze modellen en ontvang tijdelijk een gratis Toshiba Canvio Basic 500GB.

Veilig
De nieuwe productlijn van Toshiba beschermt zelfs de meest waardevolle financiële gegevens. Voor extra bescherming zijn er ook modellen met de zesde generatie Intel® Core™ Processors. Toshiba maakt zijn eigen BIOS, met zelfs een nieuw BIOS voor extra diagnose- en beveiligingsfuncties bij apparaten met de zesde generatie Intel® Core™ Processors. Business Premium modellen beschikken over de mogelijkheid aan te melden via een vingerafdruk om zo snel maar vooral veilig aan de slag te kunnen.

Betrouwbaar
Door het verminderen van het aantal inwendige onderdelen is de storingskans verlaagd. Daarnaast geeft Toshiba op veel modellen de Reliability Guarantee, mocht er toch een storing plaatsvinden. De zorgvuldige selectie van onderdelen zorgen voor een minimale uitvaltijd, hoge productiviteit en hoog vertrouwen. Toshiba maakt efficiënt werken mogelijk, tegen lagere kosten.

Verbonden
De productlijn is voorzien van USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN en Intel® Pro WiDi. Op deze manier kunt u altijd verbinding maken zonder dongle of adapter. Ook de draadloze verbindingen zoals Bluetooth, 4G en Toshiba's geavanceerde WiFi-technologie met dubbele antenne zorgen voor een optimale verbinding. Met een accuduur tot 15 uur, en bij bepaalde modellen nog langer, blijft u langer verbonden en altijd productief.

Krachtig
De zakelijke apparaten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Allen hebben een Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T.) doorstaan. Deze test is vergelijkbaar met 3 jaar intensief gebruik. Daarnaast zijn veel van de computers onderworpen aan een val-, mors- en druktest. Het lichte, stijlvolle en toch sterke pantser beschermt tegen schade. Met Toshiba staat niets de productiviteit in de weg.

Toshiba's nieuwe notebooks

Portégé Z20t-C-127 Notebook
Een combinatie van de prestaties van een Ultrabook™ en de flexibiliteit van een tablet. Dat is de Portégé Z20t-C. Naast een accuduur van maar liefst 20 uur is hij ideaal voor vergaderingen, presentaties geven, ideeën delen en efficiënt te werken. De handschriftherkenningssoftware TruNote kan gebruikt worden door zowel het ergonomische toetsenbord als de optionele digitizerpen voor optimaal gemak.

Portégé Z30-C-10W Notebook
Productiviteit staat voorop bij de Portégé Z30-C-10W door de luxe uitvoering met 13,3” scherm en accuduur tot 14 uur. Ook de nieuwste Intel® Core™ processor voor Ultrabook™ en volwaardige poorten dragen bij aan de flexibiliteit die u nodig hebt. Ook de veiligheid wordt gewaarborgd door de krachtige beveiligingstechnologie en beheermogelijkheden.

Satellite Pro A40-C-108 Notebook
Met de Satellite Pro A40-C-108 kunt u direct veilig aan de slag, dankzij de hoge opstartsnelheid en vingerafdrukverificatie. De vele volwaardige poorten bieden de mogelijkheid optimaal mobiel te werken. Geen last meer van schermreflecties door een niet-CSV hd- of full hd-scherm. Een combinatie van productiviteit en dynamiek.

Tecra A50-C-1HC Notebook
Een efficiënte manier van werken door het gebruik van de Tecra A50-C-1H7 met eenvoudige aansluitingen en gegevensbeveiliging. Voldoet aan de H.A.L.T. test welke vergelijkbaar is met 3 jaar intensief gebruik. De Tecra A50-C-1H7 is ontworpen voor duurzame veelzijdigheid.

Perfect voor het onderwijs

Satellite Pro A30-C-110 Notebook
Mobiel werken, altijd verbonden en overal productief. Naast een accuduur tot 13 uur biedt de Satellite Pro A30-C-110 duurzaamheid en vele aansluitmogelijkheden. Op een eenvoudige manier werken en leren is ideaal met dit model.

Satellite Pro A50-C-1LR Notebook
Dit model staat voor betrouwbaarheid en productiviteit. Bij elk model krijgt u de Reliability Guarantee: een gratis reparatie en het aankoopbedrag terug bij het zeldzame geval van een storing. De mogelijkheid tot verschillende configuraties met verschillende combinaties van krachtige Intel® Core™ processors, opslagmogelijkheden en schermresoluties zorgen voor optimale productiviteit.

Gratis Toshiba Canvio Basic 500GB harde schijf

Bij aanschaf van een van de geselecteerde Toshiba actieproducten ontvangt u nu een Toshiba Canvio Basic harde schijf cadeau. Met tot wel 500GB aan geheugen is hij ideaal om gegevens, muziek en foto’s op te slaan. Zonder software te installeren kunt u meteen aan de slag. Dankzij een USB 3.0 en USB 2.0 compatibiliteit kunt u snel aan de slag op zowel nieuwe als oudere apparatuur.

Actievoorwaarden

- De actie is geldig van 8 maart 2016 t/m 31 maart 2016
- De actie is geldig op alle modellen op deze actiepagina (met actiesticker)
- De externe harde schijf wordt na afloop van de actieperiode toegestuurd

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 
Vorige actie
  Feedback