Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Microsoft Surface Promotie - korting op diverse modellen Laptop 5 en Pro 9

Microsoft Surface Promotie - korting op diverse modellen Laptop 5 en Pro 9

Actievoorwaarden

  • Looptijd 28 augustus 2023 tot 30 september 2023
  • Alleen geldig op deelnemende producten
  • Zolang de voorraad strekt

Actie verlopen op

Stijlvol en snel. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die aanzienlijk langer meegaat dan voorheen met deze krachtige modellen van Microsoft. Profiteer nu van tijdelijke kortingen op geselecteerde modellen en wees er snel bij, want op=op.

Bekijk actieproducten

Surface Laptop 5

Razendsnel multitasken mogelijk gemaakt door de 12e generatie Intel® Core™ i5/i7-processoren. Deze processoren zijn geïntegreerd in systemen met Intel® Evo™ en Windows 11, en worden gecombineerd met een helder touchscreen. Bovendien beschikt het over een batterij die de hele dag meegaat, zodat je ongestoord kunt blijven werken aan jouw taken. Kortom, met de Surface Laptop 5 krijg je de ideale balans om alles voor elkaar te krijgen.

Surface Pro 9

De Surface Pro 9 biedt jou de gewenste flexibiliteit van een tablet en de benodigde prestaties van een laptop, inclusief een batterijduur die je ondersteunt gedurende je hele dag. Dit alles gecombineerd in een uiterst draagbaar apparaat. Uitgerust met krachtige nieuwe processors en de mogelijkheid van optionele razendsnelle 5G⁶-connectiviteit.

 

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback