Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
NIEUW | Samsung Galaxy Tab S8 (+ & Ultra)

NIEUW | Samsung Galaxy Tab S8 (+ & Ultra)

Official introduction Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Official introduction Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Actie verlopen op

Sneller, zuiniger, krachtiger

Maak kennis met de nieuwe Galaxy Tab S8. De nieuwe krachtpatser waar je de hele dag op kunt vertrouwen en van kunt genieten.

Bekijk actieproducten

Jij kunt alles doen wat je maar wilt. De hele dag door en op volle kracht. Het kloppend hart van de nieuwe Galaxy Tab S8 is namelijk de Snapdragon 8 Gen 1, de snelste processor ooit in een Galaxy Tab. Deze next-gen octa-core chipset is ontworpen volgens de 4nm-procedé en levert 24% snellere CPU-prestaties en de GPU is zelfs tot 52% sneller. De vernieuwde grafische processor zorgt voor een ultravloeiende respons en HDR-scènes in levensechte kleuren.

Het extra grote sAMOLED-scherm van de S8 Ultra meet IT13M liefst 14,6" en heeft een refresh rate van 120 Hz. Dat betekent een fantastische beeldkwaliteit onder alle omstandigheden en een sublieme bioscoopervaring waarin je helemaal opgaat.

Game jij graag altijd en overal en speel je het liefst in de cloud? De Tab S8 biedt toegang tot 5G en ondersteuning voor WiFi 6E met een snelheid tot 2,4 Gbps. Je bent dus verzekerd van een supersnelle en stabiele internetverbinding, thuis en onderweg, zelfs in een drukke omgeving.

De slimme chip is ook nog eens zo'n 30% energiezuiniger dan zijn voorganger. ln combinatie met de 8000mAh* All-day Battery en 8GB RAM betekent dit dat je er de hele dag vol tegenaan kunt gaan. Toch behoefte aan een snelle oppepper? Met de 45W Super Fast Charging** ben je in 80 minuten weer helemaal good-to-go.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Gebruik onze productselector!

Keuzehulp Samsung Galaxy Tab S8 (+ & Ultra)

*8000mAH is gemiddelde waarde. De gemiddelde waarde is getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De opgegeven (minimum)capaciteit is S8 8000mAh, S8+ 10.090 mAh, S8 Ultra 11.200 mAh. De feitelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

**25W/45W Fast Charger wordt apart verkocht.