Nu 3 jaar gratis onsite garantie bij een Toshiba A50 laptop - ACES Direct
Nu 3 jaar gratis onsite garantie bij een Toshiba A50 laptop

Nu 3 jaar gratis onsite garantie bij een Toshiba A50 laptop

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 juli t/m 21 september 2018
  • Zolang de voorraad strekt
  • 3 jaar onsite garantie bij aanschaf van één van de actiemodellen
Actie verlopen op 21-09-2018 Bekijk actieproducten

Wanneer u nu een Toshiba A50 model aanschaft, kunt u de komende 3 jaar profiteren van gratis onsite garantie!

Onsite garantie

Bij aanschaf van een Toshiba A50 notebook ontvangt u nu 3 jaar gratis onsite garantie. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachtse problemen met uw notebook.

Onder de A50 modellen valt de krachtige Toshiba Satellite Pro A50 serie en de veelzijdige Toshiba Tecra A50 serie. Bespaar tijd, geld en moeite en schaf nu uw Toshiba A50 aan.

Satellite Pro A50

De voor professionals ontworpen Satellite Pro A50 serie staat geheel in het teken van productiviteit op de werkvloer.

Met de Satellite Pro A50 kunt u een zakelijke notebook creëeren die perfect op uw behoeftes aansluit. Wees mobiel door de degelijke batterijtijd, of door de aanwezige connectiviteit zoals, HDMI, RGB, USB 3.0 en Gigabit LAN waardoor u onderweg door kunt blijven werken. U kunt kiezen uit geavanceerde Intel® Core™ processors en een HDD of SSD tot 1 TB, u kunt de grafische prestaties afstemmen op uw situatie, en bovendien kunt u de instellingen eenvoudig aanpassen om het energieverbruik te optimaliseren en te verlagen. De Satellite Pro A50 is uitvoerig getest door het TUV Rheinland instituut om kwaliteit te kunnen waarborgen, zodat u productief kunt blijven.

Tecra A50

De Tecra serie staat bekend om de hoge kwaliteitsnormen waaraan zij voldoet. Ook bij de Tecra A50 heeft Toshiba de perfecte balans kunnen vinden tussen veelzijdigheid, een elegant ontwerp en optimale prestaties. De slanke en robuuste Tecra A50 is ontwikkeld voor het reilen en zeilen van dagelijks business gebruik. Dagelijkse gebruikers gaan het val- en morsbestendige design waarderen, zeker als het op het beschermen van data aankomt. De volwaardige poorten inclusief LAN, HDMI, RGB en USB zijn een verademing voor de mobiele gebruiker. Op het kantoor sluit men de Tecra A50 makkelijk aan met alle randzaken door het device eenvoudig te plaatsen op de optionele Hi-Speed Port Replicator III. Hiermee verbind je met meerdere 4K schermen, ideaal voor het tegelijkertijd werken aan diverse documenten. Tevens dock en undock je het device in een handomdraai.

Bovendien voldoet de Tecra A50 aan de nieuwste Energy Star-richtlijnen wat energiezuinigheid betreft en heeft de Tecra A50 een EPEAT-certificering voor milieuvriendelijkheid.

 
Vorige actie
  Feedback