Nu €50,- cashback op de Logitech ConferenceCam Connect
Actie verlopen op 18-06-2015 Bekijk actieproducten Profiteer nu van onze 15-jarig-jubileum actie. Bij aankoop van de Logitech ConferenceCam Connect ontvangt u nu €50,- cashback. Met deze ConferenceCam van Logitech vergadert u zeer eenvoudig met collega's of partners die zich op een andere locatie bevinden.

Logitech ConferenceCam Connect
De Logitech ConferenceCam Connect is de oplossing voor videovergaderen. Met deze ConferenceCam vergadert u in kleine werkgroepen van 1 tot 6 deelnemers waarbij eenvoudig meerdere apparaten aan te sluiten zijn. Een ruim gezichtsveld van 90 graden, 4X digitale zoom in Full HD en mechanisch kantelen zijn een aantal mogelijkheden die deze ConferenceCam zeer interessant maken. Verder heeft de ConferenceCam een mobiele speakerphone met draadloze Bleutooth® - technologie, een USB aansluiting en NFC (Near Field Communication). Met HD 1080p-video en 360º-geluid kunnen de deelnemers horen en gehoord worden binnen een diameter van 3,6 meter.

Actievoorwaarden
- Actie geldig van 28 mei t/m 18 juni 2015
- Claimen dient te gebeuren vóór 31 juli 2015
- Claimen kan door een mail te sturen naar marketing@acesdirect.nl: graag o.v.v. uw ordernummer; uw klantnummer en uw IBAN rekeningnummer.
- U ontvangt uw cashback binnen 30 dagen na claimen op uw rekening
- Op = Op
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback