Ontvang €30,- cashback op een HP Laserjet Color Pro MFP M277n printer i.c.m. een HP X tonercartridge en maak kans op een elektrische scooter
Actie verlopen op 31-07-2015 Bekijk actieproducten
Bij aankoop van een HP Laserjet Color Pro MFP M277n printer in combinatie met een HP X tonercartridge ontvangt u nu €30,- cashback. Daarnaast maakt u kans op een elektrische scooter van het merk Tomos (E-lite 25).

HP Laserjet Color Pro MFP M277n
De HP Laserjet Color Pro MFP M277n is een kleine, zeer krachtige multifunctionele printer. Deze MFP printer drukt met een printsnelheid van 18 pagina's per minuut sneller af vanuit slaapstand dan vergelijkbare apparaten. Daarnaast scant u eenvoudig rechtstreeks documenten naar e-mail, netwerkmappen en de cloud. De HP Laserjet Color Pro MFP M277n heeft een kopieersnelheid van 18 kopieën per minuut en een faxgeheugen van 400 pagina's.

HP X tonercartridges
De tonercartridges van HP zijn voordelige orginele high-capacity LaserJet tonercartridges met JetIntelligence en innovatieve anti-namaaktechnologie. Hierdoor maakt u meer professionele afdrukken en behaalt u uitstekende resultaten bij hoge snelheden. Maak u keuze uit de kleuren zwart, cyan, geel en magenta.

Tomos E-lite 25 (blauw)
De Tomos E-lite 25 is de eerste elektrische scooter van Tomos en is een compacte lichtgewicht elektrische snorscooter met zeer comfortabele rijeigenschappen. De Tomos E-lite 25 is uitgebreid getest en rijdt al meerdere jaren rond in verschillende landen. Vanaf nu is deze elektrische scooter ook verkrijgbaar in Nederland.

Actievoorwaarden:
- Alleen bij aanschaf van de HP Laserjet Color Pro MFP M277 i.c.m. tenminste één van de originele HP Toners (CF400X, CF401X, CF403X, CF402X)
- Cashback dient u zelf te claimen via www.hp.nl/geldterug (uiterlijk 14 dagen na factuurdatum)
- Geldig voor orders vanaf 22-06-2015 t/m 31-07-2015
- Prijswinnaar wordt uiterlijk week 32 bekend gemaakt
- ACES Direct verloot onder de deelnemers 1 elektrische scooter van het merk Tomos E-lite 25 (blauw). Het recht op de Prijs is niet overdraagbaar. De Deelnemer heeft evenmin recht op betaling van de waarde van de Prijs in contanten. ACES Direct heeft het recht om de Prijs – indien de Prijs om wat voor reden dan ook niet meer voorradig is – te vervangen door een vergelijkbare prijs van ongeveer dezelfde waarde.
- Deelnemer geeft door deelname aan de actie toestemming aan ACES Direct om de persoonlijke gegevens van Deelnemer te gebruiken voor de administratie rondom deze actie en eventueel andere doeleinden waarvoor toestemming is gegeven, waaronder het publiceren van de naam van de Deelnemer, indien Deelnemer de winnaar van een Prijs is.
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback