Samsung Galaxy S8 en S8+ nu met gratis wireless charger en MicroSD card - ACES Direct
Samsung Galaxy S8 en S8+ nu met gratis wireless charger en MicroSD card

Samsung Galaxy S8 en S8+ nu met gratis wireless charger en MicroSD card

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 2 oktober t/m 5 november 2017
  • Maximaal 3 per adres
  • Bekijk alle actievoorwaarden op www.samsung.com/nl/promoties

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S8

Schermformaat (S8/S8+)5,8/6,2 inch
Resolutie2.960 x 1.440 (AMOLED)
ProcessorExynos 8895 octacore
Werkgeheugen4 GB
Opslagruimte64 GB + Micro SD
Camera achter12 megapixel, f/1.7, OIS
Camera voor8 megapixel, f/1.7
Accu (S8/S8+)3.000/3.500 mAh
Afmetingen S8148,9 x 68,1 x 8 mm
Afmetingen S8+159,5 x 73,4 x 8,1 mm
Gewicht (S8/S8+)152/173 gram
WaterdichtJa, IP68

Actie verlopen op 05-11-2017 Bekijk actieproducten

Ontvang nu een gratis wireless charger en een 64GB MicrosSD card bij aankoop van een Samsung Galaxy S8 en een S8+.

Switch nu naar de Galaxy S8/S8+

De telefoon die barrières doorbreekt. De Galaxy S8/S8+ is ontworpen om meer te zijn dan alleen een smartphone. Hij verandert de manier waarop u uw leven bekijkt en vastlegt; van 360 graden opnamen, tot virtual reality. De Galaxy S8/S8+ werkt beter, sneller en doordat het toestel voldoet aan IP68, werkt hij ook in regenachtige en stoffige omstandigheden.

Hoe de gratis wireless charger en MicroSD claimen?

Wanneer u een Samsung Galaxy S8/S8+ aanschaft kunt u de wireless charger en MicroSD eenvoudig claimen. Ga hiervoor naar de website van Samsung en vul het online registratieformulier volledig in. Upload de aankoopbon, de streepjescode met het IMEI nummer en de EAN code van de verpakking en ontvang de Samsung 64GB MicroSD card t.w.v. €119,-

Een prachtig groot scherm met het Infinity Display

De nieuwe Galaxy S8/S8+ toestellen hebben beide een groot, aflopend scherm met afgeronde zijkanten. Het scherm loopt ver door naar de randen, waardoor het Super AMOLED-scherm goed tot zijn recht komt. De home button is verdwenen en is nu geïntegreerd in het scherm. Op deze manier heeft Samsung een nieuwe beeldverhouding gecreëerd, waardoor zwarte balken bij het bekijken van video's verleden tijd zijn.

Het scherm komt prachtig tot zijn recht en is zeker de grootste innovatie aan deze smartphone. De Galaxy S8 en S8+ met respectievelijk een 5,8 en 6,2 inch scherm lijken een erg groot scherm te hebben waardoor het ook een grote smartphone zou moeten zijn, denkt u misschien. Echter is dit niet zo. Doordat het scherm verder is doorgetrokken naar de randen is er qua afmetingen weinig veranderd ten opzichte van de Galaxy S7.

Beveilig uw smartphone met de ingebouwde Irisscanner

Voor zakelijk gebruik is het belangrijk dat al uw data veilig blijft op uw smartphone. Door gebruik te maken van de geavanceerde irisscanner in de Galaxy S8/S8+ beschermt u al uw gegevens op uw smartphone. De Galaxy S8/S8+ is op deze manier ook makkelijk te ontgrendelen, zonder dat u het scherm aan hoeft te raken.

Naast de irisscanner is er ook net als op voorgaande modellen een vingerafdrukscanner aanwezig. Echter door het doorgetrokken scherm naar de zijkanten, is de vingerafdrukscanner niet meer aan de voorkant van het toestel aanwezig. Op de Galaxy S8/S8+ zal de vingerafdrukscanner op de achterkant te vinden zijn, naast de camera.

 
Vorige actie
  Feedback