Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Samsung Galaxy Z Flip3 | S21 series met GRATIS Buds2

Samsung Galaxy Z Flip3 | S21 series met GRATIS Buds2

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 27 september t/m 31 oktober 2021
  • Zolang de voorraad strekt
  • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
  • Maximaal drie keer deelnemen per adres
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G of de Samsung Galaxy Z Flip3 5G
  • Het claimen van de Samsung Galaxy Buds2 black kan tot uiterlijk 29 november 2021

Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Z Flip3

Actie verlopen op

Wil jij overal genieten van je favoriete muziek? Dan is deze deal zeker iets voor jou. Bij aankoop van een Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G of Samsung Galaxy Z Flip3 5G ontvang je tijdelijk de Samsung Galaxy Buds2 black (t.w.v. €149). Aarzel niet en bestel één van de deelnemende modellen.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Vind je jouw telefoon ook altijd te groot voor in je broekzak? Dan is de Samsung Galaxy Z Flip3 5G zeker iets voor jou. De Samsung Galaxy Z Flip3 5G heeft een 6.7 Inch Full HD scherm en is volledig inklapbaar. Na gebruik klap je het toestel gemakkelijk dicht, waardoor het toestel nog maar half zo groot is als een gemiddelde smartphone. Op het cover screen van 1.9 Inch worden meldingen weergegeven die je moeiteloos kunt openen en sluiten. Met de 2 camera's kun je zelfs selfies maken zonder het toestel open te klappen. De Samsung Galaxy Z Flip3 5G blijft zelfstandig staan; ideaal om te videobellen.

Samsung Galaxy S21 Series

De modellen van de S21 series hebben door de metalen afwerking op de hoofdcamera een luxe uitstraling. De S21 5G en S21+ 5G hebben beide een 64MP Camera, snelste chipset van Samsung ooit en een sterke all day battery. Het 8K beeldscherm zorgt voor de hoogst beschikbare videoresolutie op een smartphone. De kleinste details worden tijdens het opnemen superscherp vastgelegd.

De lens van de Galaxy S21 Ultra bevat een New Dual Zoom-lenssysteem, hierdoor is het één van de snelste en scherpste zoomsystemen. De 10MP telelens en verbeterde Super Resolution zorgen voor de meest scherpe foto's. Het lenssysteem is voorzien van een Zoom Lock-functie waarmee je de camera tijdens het inzoomen gemakkelijk kunt stabiliseren.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback