Surface Pro 4 met bundelkorting - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde levertijden en voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Surface Pro 4 met bundelkorting
Actie verlopen op 15-12-2016 Bekijk actieproducten

​Bundelkorting

​Proftiteer tot 15 december nog van bundelkorting. Bij de Surface Pro 4 met i5 processor ontvangt u nu een typecover en ook nog eens €150,- bundelkorting. Uw voordeel loopt nog hoger op wanneer u een model met een i7 processor kiest. U ontvangt dan een typecover, 4 jaar EHS (Extended Hardware Serviceplan). Daarnaast ontvangt u op deze bundel een korting van €199,-.

De tablet die uw laptop kan vervangen! De Microsoft Surface Pro 4 is stiller, krachtiger, koeler en efficiënter dan ooit. Hoe dit komt? De Surface Pro 4 maakt gebruik van de zesde generatie Intel Core i5 en i7-processors. U kunt ruim 9 uur lang genieten van de snelheid en het gemak van de Surface Pro 4 voordat deze aan de lader moet. Videoconferenties uitvoeren is geen probleem met behulp van de 5 megapixel camera aan de voorzijde en de 8 megapixel automatisch scherpstellende camera aan de achterzijde.

Microsoft Surface Pro 4

Surface pen

Schrijven met de Surface-pen voelt net zo vloeiend en nauwkeurig als uw favoriete balpen op papier. Met één klik van de Surface-pen verschijnt er een blanco OneNote-pagina om snel aantekeningen te maken. Zelfs als de Surface Pro 4 in de slaapstand staat. De ingebouwde gezichtsherkenning maakt inloggen enorm eenvoudig. Met Windows Hello weet de Surface Pro 4 dat u het bent en word er zonder wachtwoord aangemeld.

Processor

De keuze om een Intel Core i5 of een i7 processor te nemen is afhankelijk van waarvoor u de Surface Pro 4 wilt gebruiken. Wilt u een alleskunner die in alles goed is, maar niet per se de beste is? Dan kunt u gerust kiezen voor de i5. Wilt u dat uw Surface Pro zelfs de zwaarste programma's moeiteloos kan draaien? Dan is een i7 de betere keuze.


Microsoft Surface Pro 4Specificaties

Onderstaande specificaties gelden voor alle modellen

12.3 inch multi-touchscreen
2736 x 1824 Pixels
8 MP camera achterzijde
5 MP camera voorzijde
SSD opslaggeheugen
Dolby audio
Windows 10 Pro
​​

Actievoorwaarden
​- De actie loopt tot 15 december 2016
- De korting is reeds verwerkt in de prijs
- Actie is alleen geldig op onderstaande producten
 
Vorige actie
  Feedback