Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
ThinkVision T24i-2L bij aanschaf van een ThinkPad L13 Yoga

ThinkVision T24i-2L bij aanschaf van een ThinkPad L13 Yoga

Actievoorwaarden

  • De promotie loopt van 7 maart tot en met 31 (aankoopdatum) maart.
  • Zolang de voorraad strekt 

Actie verlopen op

Bij aankoop van een deelnemend model ThinkPad L13 Yoga ontvang je tijdelijk gratis de ThinkVision T24i-2L. De promotie loopt van 7 maart tot en met 31 (aankoopdatum) maart en zolang de voorraad strekt.

Bekijk actieproducten

Lenovo ThinkPad L13 Yoga

De behuizing van de ThinkPad L13 Yoga heeft een nieuw ontwerp met veel dunnere randen dan zijn voorgangers, waardoor het scherm er strakker uitziet. Je kunt er ook voor kiezen om de naar buiten gerichte camera te gebruiken om de wereld om je heen op foto of video vast te leggen.

Houd de L13 Yoga in de hand om hem als tablet te gebruiken. Vouw hem terug als je een video wilt kijken of je scherm aan anderen wilt laten zien. Gebruik het toetsenbord als standaard als je je aandacht wilt richten op het scherm of gebruik hem als laptop wanneer je moet typen.

ThinkVision T24i-2L

Werk de hele dag moeiteloos door met de ThinkVision T24i-2L. Het FHD IPS-scherm (In-Plane Switching) en de bijna randloze randen maken deze monitor zeer geschikt voor opstellingen met meerdere beeldschermen, voor meer efficiëntie.

Deze monitor heeft een Eye Comfort- en Eyesafe-certificering van TÜV Rheinland met Natural Low blue light-technologie en is ideaal voor professionals, omdat blauw licht wordt verminderd licht en er minder kans is op vermoeide ogen.

 
Volgende actie
  Feedback