ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Tijdelijke korting op de Microsoft Surface Book 2 en Surface Dock

Tijdelijke korting op de Microsoft Surface Book 2 en Surface Dock

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 1 mei t/m 16 juni 2019
  • Alleen geldig op geselecteerde modellen
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 16-06-2019

Profiteer nu bij ACES Direct van mooie bundelkortingen op de Microsoft Surface Book 2 en de bijpassende Surface Dock. Breid uw werkplek uit en behaal de maximale resultaten dankzij de beschikbare bundels.

Bekijk actieproducten

Microsoft Surface Book 2

De Microsoft Surface Book 2 is een krachtig device met een accuduur tot wel 17 uur. De Surface Book 2 is daardoor ideaal voor een langere werkdag of voor de met de trein reizende forens. Dit twee-in-één device is zeer geschikt voor grafische modellen en videobewerking, dankzij de NVIDIA grafische kaart. De Surface Book 2 is beschikbaar tot 16 GB werkgeheugen en 1TB SSD opslaggeheugen. Uw zware taken worden zonder problemen uitgevoerd.

Microsoft Surface Dock

Maak van uw Microsoft Surface Book een volledige desktop pc met de mogelijkheid tot meerdere schermen. De Surface Dock heeft 4 USB 3.0 poorten en is erg eenvoudig aan te sluiten op uw Surface Book 2. Dankzij het kleine formaat is de Surface Dock makkelijk mee te nemen en kunt u overal eenvoudig uw eigen werplek creëren. Benut uw Microsoft Surface Book 2 overal maximaal!

Bekijk hieronder de beschikbare bundels voor de Microsoft Surface Book 2 inclusief Surface Dock en kies de bundel die het beste bij u past.

 
Vorige actie
  Feedback