Tijdelijke korting op geselecteerde Dell XPS notebooks

Tijdelijke korting op geselecteerde Dell XPS notebooks

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 18 maart t/m 31 maart 2019
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt

Dell XPS 13 inch laptop

Actie verlopen op 31-03-2019

Profiteer nu van tijdelijke korting op geselecteerde Dell XPS notebooks. De Dell XPS is de ultieme laptop voor onderweg. Grijp uw kans, want de korting is geldig tot en met 31 maart.

Bekijk actieproducten

Dell XPS notebooks

Op zoek naar een goede zakelijke laptop? Dan is de Dell XPS een goede optie. De krachtige laptops in deze serie bevatten alles wat u nodig heeft. Baanbrekende materialen, dunne schermranden, geweldig geheugen en zeer lange batterijduur. Dit in combatinatie met een gewicht van slechts 1,21 kg zijn deze laptops perfect geschikt om overal mee naartoe te nemen.

Verbluffende beelden

De Dell XPS laptops zijn uitgerust met beeldschermen van de allerhoogste resolutie. Het een revolutionaire InfinityEdge-beeldscherm biedt een vrijwel randloze weergave over de hele breedte van het scherm.

Hoogwaardige materialen

Alle Dell XPS laptops zijn voorzien van materialen van de allerhoogste kwaliteit, dit maakt het ontwerp duurzaam en nog makkelijker mee te nemen. Voor de Palmsteun van de Dell XPS is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van koolstofvezel. Dit maakt uw XPS laptop krachtig terwijl het koel blijft wanneer u het aanraakt.

Elegant design, extreem sterk.

De toetsenborden van deze laptop beschikken over achtergrondverlichting en een precision touchpad. Zo kunt u moeiteloos in minder verlichte ruimtes werken en vloeiend navigeren met knijp-, zoom- en klikgebaren. Het Corning Gorilla glass 4 zorgt evoor dat het scherm twee keer beter bestand is tegen schade dan concurrenten.

Bestel snel uw Dell XPS en profiteer van de tijdelijke kortingen. Maak al uw ideeën werkelijkheid en zorg ervoor dat u goed voorbereid onderweg bent.

 

Actieproducten

Vorige actie Volgende actie
  Feedback