Nu tot 150 euro korting op de Microsoft Surface Laptop - ACES Direct
Nu tot 150 euro korting op de Microsoft Surface Laptop

Nu tot 150 euro korting op de Microsoft Surface Laptop

Actievoorwaarden

  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • U heeft de keuze uit geselecteerde modellen
  • Actie is geldig t/m 11 mei 2018

Microsoft Surface Laptop

Actie verlopen op 11-05-2018 Bekijk actieproducten

De Microsoft Surface Laptop is meer dan een doorsnee notebook. Deze modellen zijn voorzien van de beste features die Microsoft te bieden heeft, waaronder een razendsnelle processor, Windows 10 Pro en Microsoft Office. U krijgt bij ACES Direct nu tot €150,- korting!

Razendsnel

De Microsoft Surface Laptop is gemaakt om de voordelen van Windows 10 optimaal te benutten. Prestaties, kracht en efficiëntie waren de uitgangspunten bij het creëren van deze notebook. Dankzij de i5 of i7 processor voert u al uw dagelijkse taken makkelijk en razendsnel uit. De notebooks zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van 4 tot 16 GB RAM, wij hebben een geschikt model voor iedere professional. De Surface Laptop is ontworpen om op de duizendste dag van gebruik nog net zo soepel te draaien als de dag waarop u hem uit de verpakking haalt.

Een prachtig visitekaartje

Het is niet moeilijk om te zien waarom de Surface Pro goed ontvangen wordt door gebruikers over de hele wereld. Deze machine laat zien dat een Microsoft apparaat qua design niet onder doet voor de ontwerpen van concurrenten. Met een prachtige aluminium behuizing en alcantara afwerking op het toetsenbord is deze laptop niet alleen een prachtig visitekaartje maar voelt hij ook fantastisch aan. De speakers zijn verwerkt in het toetsenbord waardoor de laptop flinterdun is. Het slanke design en het lichte gewicht maken de Surface Laptop makkelijk draagbaar. De laptop weegt slechts 1,25 kg en past gemakkelijk in uw tas.

Haarscherp touchscreen

Het 13,5 inch PixelSense touchscreen van de Surface Laptop is helder en geeft kleuren prachtig weer. Het is versterkt met Corning Gorilla Glass 3 voor bescherming tegen krassen. Met een resolutie van 2256 x 1504 pixels is het beeld haarscherp. De prachtige full-HD beelden die de laptop op het scherm tovert zullen hoofden doen keren.

 

Actieproducten

  Feedback