Tot € 35,- cashback bij aanschaf van de Jabra Evolve 75, Jabra Pro 900 serie of Jabra Speak 710 - ACES Direct
Tot € 35,- cashback bij aanschaf van de Jabra Evolve 75, Jabra Pro 900 serie of Jabra Speak 710

Tot € 35,- cashback bij aanschaf van de Jabra Evolve 75, Jabra Pro 900 serie of Jabra Speak 710

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 9 november tot 31 december 2018
  • Alléén een aankoop die plaats heeft gevonden binnen de actieperiode geeft recht op een cashback
  • Actie is alleen geldig op de deelnemende Jabra producten
  • Maximaal orderaantal van 30 stuks
  • Actie kan niet worden gecombineerd met andere Jabra acties
  • Het aanmeldformulier moet uiterlijk 15 januari 2019 binnen zijn
Actie verlopen op 31-12-2018

Ontvang nu tot € 35,- cashback bij aanschaf van één van de geselecteerde Jabra actieproducten. U kunt kiezen uit de Jabra Evolve 75 draadloze headset, Jabra Speak 710 speakerphone of een headset uit de Jabra Pro 900 Duo & Mono serie. Wees er snel bij, want deze cashback actie loopt tot en met 31 december 2018 bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Optimaliseer uw communicatieapparatuur voor een schitterende start van 2019. Met de Jabra cashback actie kunt u geld besparen bij het aanschaffen van nieuwe audio-oplossingen voor uw werkplek. Sta uw klanten beter te woord met de Jabra Evolve 75 draadloze headset of een headset uit de Pro 900 Duo & Mono serie. Daarnaast kun u uw vergaderruimte voorzien van Jabra Speak 710 speakerphone en vergaderingen en/of conferentiegesprekken voeren op een nieuw niveau.

Jabra Evolve 75 draadloze headset | Tot € 35,- cashback

Vergroot de productiviteit en concentratie op de werkvloer met de Jabra Evolve 75. Deze draadloze headset is voorzien van de nieuwste 'Noise cancellation' technologie die ongewenste geluiden van buitenaf dempt. Hierdoor kunt u ongestoord telefonische gesprekken voeren. Tevens draagt deze nieuwe technologie bij aan de concentratie van de werknemer. Door het geblokkeerde geluid wordt de werknemer niet afgeleid door geluiden van buitenaf en kan de werknemer zich volledig focussen op zijn of haar taak. Bovendien bent u met deze headset niet meer gebonden aan uw werkplek, aangezien de draadloze Evolve 75 is gebouwd voor vrijheid. Met dubbele Bluetooth-connectiviteit kunt u met twee apparaten tegelijk verbonden zijn en vrij bewegen tot wel 30 meter van uw verbonden apparaten.

Jabra Pro 900 Duo & Mono draadloze headset-serie | € 20,- cashback

De Jabra Pro 900 Duo & Mono draadloze headset-serie is speciaal ontworpen voor gebruik met alle toonaangevende bureautelefoon - en softphone-systemen. Vind het geschikte model dat bij u past. In de Jabra Pro 900 serie zit voor elk wat wils. Beweeg u vrij tot wel 120 meter vanaf uw apparaat door de nieuwste DECT of Bluetooth technologie. Zo kunt u gesprekken voeren aan uw bureau of naast het koffieautomaat zonder dat dit ten koste gaat van de gesprekskwaliteit. Daarnaast beschikken de headsets uit deze draadloze headset-serie over geluid van wereldformaat. De headsets uit deze serie onderdrukken de omgevingsgeluiden voor de beste geluidskwaliteit. Met een batterijduur van tot wel 12 uur kunt u de gehele dag ongestoord gesprekken voeren.

Jabra Speak 710 speakerphone | € 20,- cashback

De Jabra Speak 710 speakerphone maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan vergaderingen of conferentiegesprekken ongeacht de locatie. Deze speakerphone met uitstekende geluidskwaliteit zorgt ervoor dat grenzen niet bestaan. Met het design die een geluidsdekking biedt van 360 graden, is het geluid dat de Speak 710 produceert voor iedereen in de ruimte goed hoorbaar. Hierdoor lijkt het alsof degene aan de andere kant van de lijn zich middenin de ruimte bevindt. Opladen hoeft zelden met de batterijduur van tot wel 15 uur. Daarnaast is het zoeken naar de juiste connectie met uw apparaat verleden tijd. Binnen enkele seconden is de Speak 710 aangesloten op uw laptop, smartphone of tablet via USB of Bluetooth. Bovendien is de Speak 710 eenvoudig te vervoeren door het lichte ontwerp en bijgeleverde reisetui.

Eenvoudig uw cashback claimen

Na het aanschaffen van één van de geselecteerde Jabra actieproducten in de actieperiode kunt u uw cashback eenvoudig claimen. Hiervoor hoeft u alleen het online formulier in te vullen voor uiterlijk 15 januari 2019. De terugbetaling ontvangt u binnen een periode van maximaal 30 dagen vanaf de validatie van uw aanvraag. Klik op onderstaande button om uw cashback te claimen.

Claim uw cashback

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback