Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Tot €150 cashback bij de Samsung Galaxy S22/Z flip4/Z Fold4

Tot €150 cashback bij de Samsung Galaxy S22/Z flip4/Z Fold4

Actievoorwaarden

Actie verlopen op

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z flip4 of Z Fold4 krijg je tijdelijk tot €150 cashback.

Deze promotie loopt van 2 januari tot en met 22 januari 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per adres.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy S22 (+ & Ultra)

Zaken doen op je telefoon zag er nooit eerder zoveel beter en rustiger uit dan op het helderste Galaxy display ooit. Het 6.8" WQHD scherm heeft een waanzinnig hoge contrast-ratio, zodat alles van een video call tot afbeeldingen van je scherm lijkt te spatten. Het maakt niet uit wat je op je scherm toont, iedere pixel ziet er zijdezacht uit met het adaptieve display dat zich automatisch aanpast tot wel 120Hz, mocht dat nodig zijn. Mocht dat niet nodig zijn dan past het toestel zich automatisch aan, zodat de levensduur van je batterij verlengd wordt.

Mobiel werken op je toestel is rustgevender voor je ogen, dankzij de intelligente blue light management functie. Hiermee wordt eenvoudig en volledig automatisch geschakeld tussen indoor en outdoor belichting. Zo houd je ook je ogen blij.

Samsung Z Flip 4

De Galaxy Z Flip4 is klein maar fijn als hij dichtgeklapt is, maar blijft een volwaardige smartphone. Hij past precies in je zak. Het 6.7" display biedt een prachtig beeld dankzij het Ultra Thin Glass.4 Dankzij de verbeterde duurzaamheid is hij sterker dan ooit tevoren.

Samsung Z Fold 4

Eindeloos veel mogelijkheden en nog meer flexibiliteit. Het 6.2" Cover Screen ligt gemakkelijk in één hand, maar in beide handen biedt het hoofdscherm van 7.6" je eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt ook een goede hoek zoeken en hem neerzetten. Zo krijg je handsfree nog meer gedaan.

Mobiel werken was nog nooit zo makkelijk. Verwijder taken met minder tikken. Voeg apps toe aan de Taakbalk, jouw geheime wapen om te multitasken, om snel te navigeren en te schakelen tussen vensters als je op dreef bent. Of je nu heen en weer schakelt tussen teksten en je laatste e-mails, profiteer optimaal van het ruime Main Screen met Multi View. Het vermogen van een pc in jouw zak.

Profiteer nu van de cashback bij aanschaf van een deelnemend model, zodat je kunt blijven gaan!

Cashback claimen

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback