Win een elektrische scooter bij aankoop van HP toners en cartridges
Actie verlopen op 05-11-2015 Bekijk actieproducten Na aankoop van €150,- aan HP cartridges of toners ontvangt u aan het einde van de actie een lotnummer waarmee u kans maakt op de elektrische scooter. Hoe meer loten, hoe groter uw kans is om te winnen!

HP tonercartridges
Vermijd onnodige kosten voor opnieuw moeten printen, downtime van de printer of werkonderbrekingen. Originele HP supplies staan garant voor betrouwbaarheid en indrukwekkende printkwaliteit. Aan de HP inkt- en tonercartridges is 20 jaar ontwikkeling vooraf gegaan en heeft prints met de allerhoogste kwaliteit als resultaat.
Bekijk alle HP tonercartridges

HP inktcartridges
HP inktcartridges geven consistent resultaat bij alle soort documenten. Afdrukken die gemaakt zijn op fotopapier door originele HP inktcartridges gaan 50 keer langer mee dan niet-originele HP inkten.
Bekijk alle HP inktcartridges

Recycleprogramma
HP inkt- en tonercartridges komen door het recycleprogramma van HP nooit op de vuilnisbelt terecht. U werkt samen met HP aan een beter milieu. Aan het recycleprogramma zijn geen kosten verbonden. Tevens worden de cartridges nooit opnieuw gevuld of verkocht.

Koop nu uw HP cartridges of toners en wie weet is de scooter binnenkort van u!
De Tomos E-lite 25 is de eerste elektrische scooter van Tomos. Dat neemt niet weg dat de scooter uitgebreid getest is en dat hij in diverse landen al meerdere jaren rond rijdt. De Tomos E-lite 25 is uitgerust met een elektrisch werkende standaard en kan elektrisch achteruit rijden. Daarnaast kan de accu tot 50 km. mee en is hij al na 2 uur volledig opgeladen.

Actievoorwaarden:
- De actie loopt van 22 september tot 31 oktober 2015.
- Aan het einde van de actieperiode verzamelt ACES Direct de lotnummers.
€150,- = 1 lotnummer
€300,- = 2 lotnummers
€450,- = 3 lotnummers
- De trekking is op 4 november 2015, waarna de winnaar op hoogte wordt gebracht.
- De actie geldt alleen op HP cartridges en toners.
- Hoe meer loten, hoe meer kans.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback