Zomeractie: iiyama monitoren met cashback
Actie verlopen op 04-09-2015 Bekijk actieproducten Geniet van deze zomer met iiyama, want u ontvangt nu bij aankoop van een iiyama monitor €10,- cashback! Zo sluit u de zomer erg voordelig af.

Sublieme iiyama monitoren
iiyama heeft monitoren ontworpen met de perfecte combinatie van gebruiksvriendelijkheid en de meest moderne technologieën. Dit alles gaat gepaard met haarscherpe beeldkwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid die u kunt verwachten van iiyama. Op iedere monitor zit een on-site garantie van 3 jaar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken mocht er iets kapot gaan. De monitor wordt bij u opgehaald en direct vervangen, zodat u gelijk weer verder kunt. U kunt met de monitoren gemakkelijk een comfortabele werkhouding aannemen. De beeldschermen zijn ook verkrijgbaar met een in hoogte verstelbare voet. Hiermee kunt u gemakkelijk een ergonomisch verantwoorde werkpositie creëren. U voorkomt hiermee niet alleen gezondheidsproblemen, maar u verhoogt meteen uw productiviteit.

iiyama monitoren met NewStar bundel
iiyama en NewStar hebben speciaal voor u een unieke combi-deal gemaakt. U kunt nu namelijk extra voordelig twee iiyama beeldschermen krijgen in combinatie met een NewStar bureaustandaard. Zo is uw werkplek direct voorzien van hoogwaardige kwaliteit aan beeldschermen met de ergonomie waarmee u uw gezondheid niet in gevaar brengt en direct uw productiviteit verhoogt. Bekijk de iiyama monitoren met Newstar bureaustandaard bundel U kunt de iiyama Prolite U2390hs monitor uit de bundel ook los aanschaffen.


Actievoorwaarden:
- Actieperiode is van 24 augustus t/m 4 september 2015
- De € 10,- cashback geldt op alle iiyama monitoren
- Claimen van de € 10,- per iiyama monitor kan alleen door te mailen aan marketing@acesdirect.nl ovv ordernummer, klantnummer en uw IBAN-rekeningnummer
- De cashback wordt 30 dagen na afloop van de actie op uw rekening gestort
- Van deze actie is een nog scherper geprijsde bundel beschikbaar icm een NewStar bureausteun
- Bij de combi-deal is de korting reeds verwerkt in de prijs
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback